Bireysel olarak her sabah yürüyüş yaparak güne zinde başlayan ve fit görünümüyle dikkat çeken Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Efeler halkını spora teşvik etmek için kampanyaya öncülük etti. Efeler Kaymakamlığı’nca “Gelin birlikte yürüyelim, yürümek yaşam tarzımız olsun” sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında önce Kaymakam Şahin vatandaşları sabah sporuna davet etti.

STADYUMDA BULUŞTULAR

Şahin öncülüğünde Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda “Gelin Birlikte Yürüyelim, Yürümek Yaşam Tarzımız Olsun” sloganı ile başlatılan sağlıklı yaşam için spor etkinliğinin ilk buluşması gerçekleştirildi. Kaymakam Cemal Şahin ile birlikte belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, müdürler ve vatandaşlar, bir araya gelerek stadın çevresinde yürüyüş gerçekleştirdi.

VATANDAŞLARI SPORA BEKLİYORUZ

Yürüyüşün sağlıklı yaşam için çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin, “Daha sağlıklı bir yaşam bizim elimizde. Yürümek belki de yapabileceğimiz en kolay spor. Ama önemli olan yürüyüşü yaşam tarzımız yapmak. Günlük hayatın stresini azaltmak ve daha da önemlisi sağlıklı yaşamı, yaşam tarzına dönüştürmek yürüyüş ile mümkün. Bu bakımdan vatandaşlarımızı birlikte sabah sporu yapmaya davet etmiştim. İlk etkinliğimiz yoğun ilgi gördü. Her sabah vatandaşlarımızı Adnan Menderes Stadyumu’na bekliyoruz” dedi.