TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü yeni sezon çalışmaları kapsamında dış transfere start verdi. Yeşil beyazlı ekip ilk olarak, geçen sezon 3.Lig ekiplerinden Artvin Hopaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Furkan Tuşik’i renklerine bağladı.

MİLLİ FORMAYI DA TERLETTİ

Futbola İzmirspor’da başlayan 29 yaşındaki yeni transfer Furkan Tuşik, daha önce Altınordu, Bayrampaşa, Ankara Demirspor, Bucaspor 1928, Şile Yıldızspor ve son olarak Artvin Hopaspor’da forma giydi. Alt yaş kategorilerinde Milli Takım formasını da terleten tecrubeli oyuncu Altınordu’da üst üste 3.Lig ve 2.Lig şampiyonluğu yaşarken, kariyerinde 1’i final olmak üzere toplamda 4 Play-Off oynama başarısı gösterdi.

SOL BEKE TECRÜBELİ İSİM

Yeşil Beyazlı ekip, ikinci transfer olarak geçen sezon 3.Lig ekiplerinden Sancaktepe FK’da forma giyen sol bek oyuncusu Onur Kıntaş ile anlaşma sağladı. Futbola Marmarisspor’da başlayan 30 yaşındaki yeni transferimiz Onur Kıntaş, profesyonel olduğu Karşıyaka’da iki Play-Off Yarı Final ve 1 Play-Off finali oynama başarısı gösterdi. Tecrübeli oyuncu daha önce, Belediye Bingölspor, Batman Petrolspor, Karşıyaka, Çine Madranspor, Gaziosmanpaşaspor ve son olarak Sancaktepe FK’da forma giydi.