Sarıkemer ve Bağarası’ndan sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke ziyareti sırasında söz verdiği projelerden biri olan Güllübahçe Kanalizasyon Hattı Çalışması’nın 2. Etabı için start verildi. Çalışmaların başlıyor olması mahallede büyük sevinçle karşılandı.

YER TESLİMİ YAPILDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı yetkilileri ile birlikte Güllübahçe'ye gelerek, çalışmaların yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Kanalizasyon hattı çalışmasının 2. Etap yer teslimi de böylece yapılmış oldu.

“MAHALLEMİZDE KANALİZASYON SORUNU KALMAYACAK"

Projenin 2. etabının başlayacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam, “Öncelikle mahallemizin sorunlarını bir bir çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle kanalizasyon altyapı hattının 2. Etap çalışmaları başladı. Daha önceden yüzde 80'i üst yapısıyla birlikte tamamlandı. Çok güzel oldu. 2. Etapla birlikte mahallemizde kanalizasyon sorunu diye bir şey kalmayacak. Sorunlarımıza duyarlı bir şekilde yaklaşan, her zaman bizleri dinleyen Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“BAŞKANIMIZA SÖKE’MİZE BU HİZMETLERİ KAZANDIRDIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Proje ile ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli, "Bugün Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın söz verdiği projelerden birini daha hayata geçirmek için buradayız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla başlayan toplam 26.5 kilometrelik Güllübahçe Kanalizasyon Hattı Projesi'nin yapılacak 7 kilometrelik ikinci etap çalışmaları için yer teslimi yapıldı. 326 hane bağlantısı yapılacak. Projenin maliyeti yaklaşık 7 milyon TL. Proje 150 gün sürecek. Çalışmalar, ASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı kontrolünde yürütülecek. Bu proje ile Güllübahçe Mahallemizin alt yapı kanalizasyon sorunu tamamen bitecek. Böylelikle Sayın Başkanımız söz verdiği gibi Söke’nin eski beldelerinde kanalizasyon çalışmalarını bir bir gerçekleştirmiş oluyor. Başkanımıza Söke’mize bu hizmetleri kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Önemli olan vatandaşa hizmet. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.