Didim Belediyesince yaptırılan ve 23 Haziran’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı görkemli bir törenle açılan Didim Amfi Tiyatro’da Belediye Başkanı A. Deniz Atabay eşine az rastlanılacak bir duyarlılığa imza attı. Amfi tiyatroda gerçekleştirilen Selda Bağcan konseri öncesinde sahnede Didimlilere seslenen Başkan Atabay, konuşmasında amfi tiyatronun yapımı üstlenen ve 9 ay gibi sürede tiyatroyu tamamlayan yüklenici firma yetkilisi ve çalışanlarını onurlandırdı.

Başkan Atabay 2021 Eylül ayının ortalarında başlanan tiyatronun yapım çalışmasının 9 ay gibi sürede tamamlandığını ifade ederek “Bugün düzenlenen bu konserlerin yapımında birçok kişinin emeği var ama öncelikle bu alanın yapılmasında çok fazla emeği olan ama bir türlü görünmeyen kahramanlar var. Ben onlara sizlerin huzurunuzda teşekkür etmek istedim. 9 ay gibi sürede bu gördüğümüz alanı ilmik ilmik işleyerek hazır hale getirdiler; alın terinin son damlasına kadar bu işe yüreklerini verdiler ve bugün onlara sizlerin huzurunuzda teşekkür etmek istedim. Biz sosyal demokrat bir dünya görüşüne sahip insanlar olarak emeğin önemini bilen bir yapıya sahibiz, bu anlamda emeklerinden dolayı Firma sahibi Cebrail Tunç başta olmak üzere tüm çalışanlarının sizler adına teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
Firma sahibi Cebrail Tunç ise kendilerini onurlandıran Başkan Atabay’a teşekkür ederek, güzel bir projeyi ilçeye kazandırmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Atabay, Tunç’a çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.