Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın mega projeleri arasında yer alan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılan “Didim Amfi Tiyatro”nun açılış konserlerinin sonuncusunda Türk Müziğinin güçlü isimlerinden Selda Bağcan sahne aldı. Bağcan’ı dinlemeye gelenler saatler öncesinde amfi tiyatroyu doldururken, konseri Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve eşi, Belediye Başkan yardımcıları Öznur Demirci Gündoğdu ve Zeynel Şener, CHP İl Başkan Yardımcısı Dilaver Demir, Millet İttifakı meclis üyeleri de dinledi.

Konser öncesinde Didim Belediye halk oyunları kurslarına katılan efeler yöresel halk oyunları gösterilerini sundu. Ardından Başkan Atabay eşiyle birlikte konseri dinlemeye gelenlere seslendi. Başkan Atabay Didim Amfi Tiyatro sayesinde Didim’in kültür, turizm ve sanat kenti olma yolunda ilerleyeceğini kaydederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konserin ardından sahne alan Türk müziğinin güçlü seslerinden Selda Bağcan “Didim’de olmaktan mutluyum, çok güzel bir tiyatro olmuş, merdivenleri biraz dik ama daha önce konser verdiğim ve yıllar önce yapılmış amfi tiyatroya da çok benziyor. Burada daha nice konserler verilecek nice isimler ağırlanacak. Emeği geçenlere teşekkürler.” dedi.

Bağcan daha sonra başta kendi yazdığı şarkıları olmak üzere dillerden düşmeyen şarkılarını konsere katılan binlerce vatandaş ile birlikte seslendirdi. Konserde tiyatro tıklım tıklım dolarken, tiyatronun bahçesinde ise kurulan dev ekranlarda vatandaşlar konseri takip etme imkanı buldu.