Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden İncirliova Belediyespor, Aydın’ın önde gelen firmalarından biri olan ‘Zoroğlu’ ile isim sponsorluğu anlaşması imzalamasının ardından, transferde atağa kalktı. İki sezondur takımın başında olan antrenör Adalet Duman ile yollarını ayırma kararı alan Zoroğlu İncirliova Belediyespor’un yeni antrenörü belli oldu. Şampiyonluk yaşadığı eski günlerine geri dönmek ve Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak isteyen Zoroğlu İncirliova Belediyespor, son olarak Kızılcaköyspor’u çalıştıran genç antrenör Serkan Bilen ile anlaştı. Bilen’in teknik ekibinde de Kenan Yeşil kondisyoner ve Serkan Konyalı da kaleci antrenörü olarak yer alacak.

SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Kamuoyunda ‘Laleler’ olarak bilenen İncirliova Belediyespor’un yeni antrenörü Bilen ile ekibi için imza töreni düzenlendi. Kültür Merkezi’nde yapılan törene İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor Başkanı Bekir Kaykı ve yönetimi ile Zoroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Zor katıldı. Kendisini kırmızı beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atan deneyimli teknik adam Serkan Bilen, yeni sezonda takımı şampiyon yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

“KARAKTERLİ BİR TAKIM KURACAĞIZ”

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan antrenör Serkan Bilen, "Öncelikle İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya’ya, Kulüp Başkanımız Bekir Kaykı ve değerli yönetim kurulu üyelerimize, sponsorumuz Ünal Zor ve Mustafa Zor’a bu yolda bize destek oldukları ve bize bu görevi layık gördükleri için canı gönülden çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir takım oluşturacağız. Çok karakterli, saha içi ve dışında İncirliova Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edecek oyuncuları, takımımıza kazandıracağız. Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Herkese bu yolda başarılar diliyor, kazasız ve belasız bir sezon olması temennisinde bulunuyoruz" dedi. Belediye Başkanı Kaya, Kulüp Başkanı Kaykı ve iş insanı Ünal Zor, Bilen ve ekibine başarılar diledi.