Makasçıoğlu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada “Geçen sene şampiyon olamazsak istifa edeceğim beyanım ortada lakin sezon ortası yaşananlar duruldukça ve üzerine zaman geçtikçe ayyuka çıkan olaylar ve entrikalar ile şampiyon olmamız zaten imkansızmış. Yönetim kurduk içlerinde olayı ticarete dökenler oldu, hoca aldık kendini kaf dağında sananlar oldu. Takım içi yetki verdiklerimiz oldu ancak konuştu icraatta sıfırlardı. Yüz binlerce para harcadık içlerinde tatil havasında olanlar oldu. Pilot takım uygulaması dedik takımı uzaktan yöneteceklerine inananlar oldu .İsterdim ki çabaladık, uğraştık ama başaramadık desinler ama diyemediler suçu dedikodu ile benim üzerime yıktılar” ifadelerini kullandı.

“MADDİ, MANEVİ EN ÇOK BEN YIPRANDIM”

Makasçıoğlu, “Birçoğu bahanelere ve suçlamalara sığındı ama başkan olarak tüm başarısızlık bende kaldı. Oysa ki tüm kararları yönetim kurulunda oyladım, herkesin fikrini aldım, biri diyemez ki benim için başkan tek başına karar verdi ama yaşananlardan sonra yalnız bırakıldım. Her şeyde bir hayır vardır diyorum, yola kaçak dövüşenlerle değil taşın altına elini koyacaklarla, bana inananlarla ve inandıklarımla yürüyeceğim.” dedi.

“KULÜP BAŞKANI OLARAK ÖNÜMÜZE BAKMAKLA SORUMLUYUM”

Makasçıoğlu, Didim Belediyespor ve Didimspor ile olan ilişkilerinin olumlu olduğundan bahsederek “Yeni yönetim kurulum ile yeni yol planı yaptık. Seçimde devam edersek denenmişleri denemeyerek farklı bir yol izleyeceğiz. Didim Belediyespor Başkanı Sayın Murat Küçüker ile bir toplantı gerçekleştirdik ve Didim adına ortak adım atma fikir birliğine vardık. Oyuncu paylaşımı, bütçe harcaması, takımlar yapılanması üzerine konuştuk bunu seçimimiz sonrası bir kez daha değerlendirip yola koyulacağız birlikte güzel bir yapılanma içinde olacağız” sözlerini kaydetti.

“İKİ KULÜP ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIKLARA SON VERDİK”

Makasçıoğlu, “Didimspor anlamında ise iki oyuncunun transferiyle yıllardır süren gerilime son verdik. Bu karar ile Yönetim tarafından anlamsız şekilde yalnız bırakılmama rağmen verdiğim sözü tuttum. Keşke Didim Spor şampiyon olsaydı da Didim Spor ile Didim ortak paydası kazansaydı” diye konuştu.

“GEREK A TAKIM GEREKSE ALTYAPI'DA YENİDEN YAPILANMAYA GİDECEGİZ”

Makasçıoğlu, “A Takımda mümkün olduğunca Didim'de yaşayan Didim'in çocukları ile ilerleyeceğiz. Tabi burada bütçe de önemli ama önceliğimiz Didim’deki futbolcular. Altyapı'da ise Hasan Hüseyin Sarıtaş Hocamızla zaten bir yapılanma içindeydik bu oluşumu daha da geliştirerek devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

DİDİM BELEDİYE SPOR İLÇENİN LOKOMOTİFİ

Makasçıoğlu, “Didim Belediye Spor Başkanı Murat Küçüker Didim'de futbolun ilerlemesi için bir şans, bunu kendisi ile çocukluk arkadaşı olmamızdan ya da bir dönem Altınkum Spor'da birlikte hareket ettiğimizden dolayı söylemiyorum. Kendisi ile 2000'li yıllarda beraber topta oynadık takım arkadaşlığı yaptık. Oradan itibaren tanıyorum, futbolun içinden gelen biri futbolu bilen biri eğer ki Didim tam anlamı ile destek verirse şüphem yok ki Bir Didim takımı İlk kez profesyonel liglerde olur. Didim Belediyespor'un zamanında mücadele ettiği Bodrumspor gibi, Somaspor gibi, Uşakspor gibi ki bu bir hayal değil yeter ki şehir köstek değil destek olsun” dedi.
Altınkumspor Başkanı Makasçıoğlu, önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu düzenleyecekleri basın toplantısı ile tanıtacaklarını söyledi.