Aydın Ticaret İl Müdürlüğü yetkililerinin denetim ve gözetiminde yapılan seçimli genel kurulda mevcut başkan Suat İşbilen tek aday olarak seçime girdi.

YÖNETİM KURULU

2011 yılında Nazilli Galericiler Sitesini hayata geçirmek için kurulan Sınırlı Sorumlu Nazilli Motorlu Araçlar Ticareti Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nde (NOTS) Başkan İşbilen 3. kez seçilmiş oldu. Kooperatif Yönetim Kurulu Suat İşbilen, Mehmet Akkanat ve Ali Görmez’den oluştu.

“YAPICI ELEŞTİRİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ”

Kendisine oy veren üyelerine teşekkür eden Başkan İşbilen yaptığı açıklamada; “Kooperatif üyelerimize verdikleri destek ve gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Nazilli Galericiler Sitesi. Sitemizin daha iyi şartlara kavuşması için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte gayret gösteriyoruz. Yapıcı eleştirilere ve fikirlere her zaman açığız. Çalışmalarımız artarak devam edecektir. Hizmetlerimizden memnuniyet duyan üyelerimizin çoğunluk oyları ile tekrar seçilmemiz daha fazla hizmet vermek için bizleri teşvik etmektedir. Toplantıya katılan üyelerimize teşekkür ediyor, genel kurul toplantısının tüm üye işyerleri için hayırlı olmasını diliyor, NOTS’de faaliyet gösteren tüm işletmelere bereketli bol kazançlar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.