Nazilli Belediyespor’un alt yapısında yetişen ve mücadelesiyle taraftarların gönlünü kazanan 24 yaşındaki Mert Çapar, Siyah İncilere veda etti. Aslen Nazilli Işıklar Mahallesinden olan 1997 doğumlu kanat oyuncusu, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı.

“SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM”


“Yuvam Nazilli Belediyespor’dan ayrılıyorum” diyen Çapar, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Kapısından 9 yaşında küçük bir çocuk olarak girdiğim, formasını terletmekten gurur duyduğum, yeri geldiğinde acılarımı yeri geldiğinde de sevincimi paylaştığım, bugün beni Mert Çapar yapan yuvam Nazilli Belediyespor’dan ayrılıyorum. Bugünlere gelmemde emeği olan başkanlarıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personelimize çok teşekkür ederim. Ve büyük Nazilli Belediyespor taraftarı… Her zaman beni evladınız olarak gördünüz, sizlere layık olabilmek için sahada her şeyimi verdiğimi bilmenizi istiyorum. Sizleri çok seviyorum. Bir gün görüşmek dileğiyle.”

ÇAPAR URFA’YA YAKIN


Hızı ve çabukluğuyla hücum hattının sağında ve solunda görev yapan Mert Çapar, geçtiğimiz sezon 33 maçta görev alıp, 6 asist ve 9 gol atmıştı. Şanlıurfaspor’un yakından ilgilendiği genç oyuncuyla anlaşma sağladığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.