Oğlunu öldürdükten sonra intihar eden Baba Ümit Çaka ise Denizli'ye bağlı Kale ilçesi Gölbaşı Mahallesinde toprağa verildi.
Karacasu'yu sarsan cinayet ve intihar olayında baba ve oğlu Aydın Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi islemlerinin ardından farklı şehirlerde toprağa verildi. Oğul Orhan Çaka için Esençay Mahalle Caminde ikindi vaktine müteakip cenaze namazı kılındı. Buradaki törende Orhan Çaka'nın ailesini yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen de törene katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Orhan Çaka mahalle mezarlığında toprağa verildi. Çevresinde sevilen efendi, çalışkan bir genç olarak tanınan okuldan izne geldiği hafta sonları bile çalışarak harçlığını çıkaran Orhan Çaka'nın babası tarafından vahşice öldürülmesi sevenlerini yasa boğarken onu 21 yaşında hayattan koparan Ümit Çaka Denizli'ye bağlı Kale ilçesi Gölbaşı Mahallesinde toprağa verildi. Ümit Çaka,
arkasında uzun bir sosyal medya mesajı ve evinde ayrıca bir mektup bırakırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.