Nazilli Belediyespor’da 4 oyuncunun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Son 3 sezondur siyah beyazlı formayı terleten Ersavaş, 1 yıl daha Nazilli ekibi için görev yapacak.
Geçtiğimiz sezon devre arasında Adıyaman FK’dan kadroya dahil edilen ancak sakatlığı nedeniyle çok forma şansı bulamayan Fatih Üge ile de devam kararı alındı.
Son olarak Nazilli Belediyespor yönetim kurulu ve transfer komitesi iç transfer görüşmelerinde orta saha oyuncusu Cemal Şener ile yapılan görüşmelerden sonra 1 yıl daha yola devam kararı aldı.

“MUTLUYUM”


Sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu ifade eden Şener, “Kısa sürede çok iyi dostluklar edindiğim, sevdiğim Nazilli camiasında kalmak ve tekrar forma için savaşacak olmamdan dolayı mutluyum. inşallah da kulübümüzü hak ettiği yerlere hep birlikte getireceğiz. Tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.’’ dedi.
Öte yandan 2022-2023 sezonu hazırlıkları doğrultusunda iç transfer çalışmalarında beşinci anlaşma, geçen sezonu 68 Aksarayspor’da kiralık olarak geçiren kaleci Hasan Çayrak ile gerçekleştirildi.