Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatıyla, öğrencilere karne hediyesi olarak ‘İsmail Gülnar Tiyatrosu’ tarafından ‘Dünden Bugüne Kahramanlarımız 2’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANLARI KONU ALINDI


Mehmet Dündar tarafından yazılan ve İsmail Gülnar tarafından yönetilen oyunu Nazilli Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve üyeleri, çocuklar ile aileleri izledi. ‘Dünden Bugüne Kahramanlarımız 2’ adlı oyunun yönetmenliğini İsmail Gülnar yaparken, anlatıcı olarak Saim Yılmaz, Hüseyin Tatlıkaya, Neriman Durukan, Aslı Pehlivan, Hakan Mahmut Esin, Atınç Kuzey, Ertuğrul Yemenoğlu da oyuncu olarak görev aldılar. Oyunda Nene Hatun, Seyit Onbaşı, Kara Fatma, Mustafa Kemal Atatürk gibi milli mücadele kahramanları konu alınıyor.

“DUYGUSAL ANLAR YAŞADIM”


Nazilli’nin bir sanat şehri olduğunu dile getiren yönetmen İsmail Gülnar, “Bugün Nazilli’de dostlarla buluştuk. Çok duygusal anlar yaşadım. Sanatı Nazilli’de 1967’de sevdim. Memleketim kabul ettim Nazilli’yi. Tam 50 yılı geçmiş aradan ve bizleri tekrardan buluşturan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ederim. Nazilli bir sanat şehri olmuş. Nazilli’yi tanıyamadım. İnşallah Nazilli’ye sık sık geleceğim. Oyunumuzda Milli Mücadele kahramanlarımızı konu aldık” dedi.