İncirliova’da AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Budak, Eylül 2020’den beri yürüttüğü görevinden kısa süre önce ayrıldı. Budak’tan boşalan göreve İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Hatice İrik atandı. Yetki belgesini AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldiği Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in elinden alan İrik, Ankara’da partisinin Aydın milletvekillerini ziyaret etmesinin ardından İncirliova’ya döndü. AK Parti İncirliova İlçe Kadın Kolları’nda yaşanan başkan değişikliği nedeniyle devir-teslim töreni düzenledi. Parti binasında yapılan törene Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde ve yönetim kurulu üyeleri ile İncirliova İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Emine Kale de katıldı.

“SEN, BEN YOK”

Törende yer alan İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Hatice Budak, görevini İrik’e devretti. İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı teslim alan İrik, Budak’a hizmetleri için teşekkür ederek, çiçek verdi. Hayırlısı ile görevine başladığını belirten İrik, “Sen, ben yok, biz varız” dedi. “Davamızın arkasındayız. Durmak yok yola devam” diyen Budak da, İrik’e yeni görevinde başarılar diledi.

“İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYORUZ”

İl Kadın Kolları Başkanı Göğde ise, devir-teslim törenini yaptıklarını kaydederek, “Hatice İrik başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum, Hatice Budak başkanıma da bugüne kadar ki çalışmaları için teşekkür ederim. Büyük ve güçlü AK Parti ailemizde, omuza omuza inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.