Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı hedefleyen İncirliova Belediyespor, Aydın’ın önemli firmalarından biri olan Zoroğlu ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Firma ile imzaladığı anlaşmanın ardından kulüp, genel kurulunu yaptı. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut Başkan Bekir Kaykı, güven tazeledi. Aynı zamanda İncirliova Belediye Meclisi Üyesi olan Kaykı’nın bir yıldır yürüttüğü başkanlık görevine yeniden seçildiği genel kurulda, kulübün ismi ise 'Zoroğlu İncirliova Belediyespor' olarak oybirliği ile değiştirildi.

“BAL HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”


Genel kurul sonrasında açıklamalarda bulunan İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı, “Futbol takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize de İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ve Zoroğlu firmamızın desteği ile ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Genel kurulumuzda aldığımız karar gereği ligdeki yeni adımız ‘Zoroğlu İncirliova Belediyespor’ olacak. Bu anlamda federasyonla temas halindeyiz. İlçemizin önemli firmalarından biri olan Zoroğlu, bir önceki sezon kulübümüze destekte bulundu. Bu yardımlarının devam etmesi için firmamıza, sponsorluk teklif ettik. Onlar da kabul etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İmzaladığımız sponsorluk anlaşmamızın hem kulübümüze, hem de Zoroğlu’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“EN AZ 5 OYUNCU ALACAĞIZ”


Yönetim olarak görev dağılımı yapmalarının ardından, transfer çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Başkan Kaykı, “Geride bıraktığımız sezonda takımımız, grubunda üçüncü oldu. Bizim birbirinden kaliteli oyuncuların yer aldığı iyi bir takımımız var. Mevcut oyuncularımızdan bir kısmı ile yollarımızı ayıracağız. Onların yerlerine de en az 5 oyuncu almayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“ÖNCELİĞİMİZ İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR”


Zoroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Zor da, İncirliova Belediyespor’a yeni sezonda başarılar dileyerek, “Firma olarak ticarete İncirliova’da başladık. İncirliova’nın bizdeki yeri ayrıdır. Sponsorluk için firmamızla iletişime geçen farklı kulüpler oldu. Bizim önceliğimiz ise her zaman İncirliova Belediyespor’dur. Umarım vereceğimiz destekle İncirliova Belediyespor, layık olduğu yere ulaşır” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU


Öte yandan Bekir Kaykı başkanlığındaki Yönetim Kurulu Sadık Kaya, Hasan İrgin, Engin Ergun, Kemal Karabulut, Muhammet Gümüş, Bülent Zor, Mustafa Zor ve Murat Gümüş’ten oluştu.