İşletmelerde küçük ya da büyük ebatta ürünleri rahatlıkla taşımaya yardımcı olan forkliftler en etkili çözüm araçlarıdır. Gerek sanayi kuruluşları gerekse işletmeler için büyük önem taşıyan forkliftler kullanım alanına göre farklı modellerde üretilmektedir. Böylece zaman ve güç kaybı yaşamadan çalışma sisteminde çok yönlü verimlilik sağlamaktadırlar. Hangi marka olursa olsun, satın alınmış ya da kiralanan forkliftler zaman zaman bakımdan geçmelidir.    Aksi halde arızaya neden olabilir ve bu durum işlerin aksamasına neden olur. Her ürün gibi forkliftlerin de kullanım esnasında bir takım arızalara maruz kalması söz konusudur. Bu gibi durumlarda forklift servisi ile irtibata geçmek ve işi uzmanına bırakmak en doğru karar olacaktır. Forklift arızası ile karşı karşıya kalınması halinde, kullanılan markanın servisi olması en büyük artılar arasında yer alır. Bu nedenle forklift alırken Türkiye’nin her yerine servis imkânı sağlayan firmaların tercih edilmesi akıllıca olacaktır. Tim Forklift AŞ. bu konuda 22 yıllık tecrübesi ile her bölgede forklift servis imkanı sağlamaktadır.

En Kaliteli Forklift Servis Hizmeti

Endüstriyel sektörde kullanılan her ekipmanın verimli bir şekilde desteklenmesi iş sirkülasyonunun aksamaması adına büyük önem taşır. Özellikle depo ve istifleme sektöründe büyük yükü omuzlayan forkliftler için bu durum oldukça önemlidir.  Bu noktada Tim Forklift AŞ. forklift arıza, yedek parça ve bakım konusunda kusursuz hizmet sağlamaktadır. Türkiye’nin her bölgesinde yaygın servis ağı güvencesi ile işlerinizin aksamadan seri şekilde devam etmesine katkı sağlamaktadır. İşletmelerin dikkat etmesi gereken konuların başında olan düzenli bakım, arıza ve arızalardan doğacak maliyeti azaltırken aynı zamanda iş güvenliği açısından da büyük önem taşımaktadır. Bunun bilincinde olan işçi ve ekipmana önem veren firmalar ekipman alırken servis desteği konusunda titiz davranmalıdır.  Bakım ve onarım konusunda tam destek alabileceği, yer ve zaman konusunda sorun yaşayamayacağı güvenilir markalar ile çalışmalıdır.  Bir forklift firmasından alacağınız servis hizmetleri arasında mutlaka;
  • Periyodik bakım hizmetleri
  • Arıza tespiti ve tamir hizmetleri
  • Yedek parça ve sarf malzeme tedariği yer almalıdır.
Bu konuda her zaman müşteri memnuniyetini esas alan Tim Forklift, üretim aşamasında gereksiz donanımdan kaçarak, amacına uygun tasarımlar ile maximum verim alabileceğiniz forkliftler üretmektedir. Üstelik abartılmış yedek parça fiyatlarından uzak , kaliteli ve orijinal parçaları uygun fiyata alma imkanı sunmaktadır. Bir işletmenin almış olduğu forklift ne marka olursa olsun, öncelikle can güvenliği açısından kaliteli olmalıdır. Forklift markasının sizlere sağlamış olduğu servis hizmetinin eksiksiz olması büyük önem taşır. Her an ulaşabileceğiniz ne problem olursa olsun çözüm olanağı sağlayan firmalar ile çalışmanız işletmeniz için önemli seçim olacaktır.

En Hızlı Forklift Servis Desteği

Kimi zaman vardiyalı kimi zaman ise  zorlu çalışma koşullarında endüstriyel ekipmanlar  büyük bir yükün altına girmektedir. Depolar, istifleme yapılan işletmelerin çalışma şartları kimi zaman çevresel faktörlerden dolayı forkliftlerin aşınması ve yıpranmasına neden olabilmektedir.  Özellikle yoğun çalışma şartlarında kullanılan forkliftlerin veriminde zamanla düşme ve daha sık bakım ihtiyacı oluşabilmektedir. İşte bu gibi durumlarda, servis garantisi sunan Tim Forklift AŞ. hızlı ve güvenilir destek sağlamaktadır.  Böyle bir durumla karşılaşmanız durumunda yapmanız gereken şey, servis iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçmek olacaktır. Tim Forkliftin geniş servis ağı hızlı reaksiyon sürelerini ve forklift’lerinizin sürekli kullanılabilirliğini garanti etmektedir.

Servis Aralıkları Nasıl Olmalıdır?

Her üründe olduğu gibi forkliftlerde de belli periyotlarda bakım gerekmektedir. Hasar ve sızıntıların doğru şekilde tespit edilebilmesi, direksiyon ve fren sisteminin kontrol edilmesi, hidrolik yapın değiştirilmesi gibi kontroller, markanın servisi aracılığı ile zaman zaman gözden geçirilmeli bakımları yapılmalıdır. Tim Forklift bu konuda profesyonel servis teknisyenleri ile arıza tespiti ile gerekli önlemleri alabilmektedir. Forkliftlerin belirli sürelerde servis kontrolünden geçmesi de gerekmektedir. Servis aralıkları iş yükünün durumuna,, ekipmanların özelliklerine ve görevlerine göre değişkenlik gösterir. Can ve mal güvenliği açısından servis desteğinin kusursuz sağlanması büyük önem taşır.  İş yükünün artması durumunda aniden ortaya çıkan arıza ya da bakım gerektiren durumlar söz konusu olduğunda, kullanmış olduğunuz forklift markasının bol yedek parça stoğu ve Türkiyenin her yerine servis imkanı sağladığından emin olmanız gerekir. Hızlı hizmet almak hem maddi olarak hem de işletmenizin yetiştirmesi gereken işleri zamanında yapması için önemlidir. Bu nedenle ileriye yönelik geniş kapsamlı düşünerek hareket edilmeli ve kaliteli, ekonomik  ve hızlı hizmet veren bakım ve servis hizmeti olan markaları tercih etmelisiniz.  İşletmeler için kullanılması düşünülen forklift türü ne olursa olsun, gerektiği anda rahatlıkla ulaşılabilecek servise sahip olmalıdır. Satın alma esnasında uygun fiyatı düşünerek, kullanım sırasında meydana gelen arızalar sonrası servisten yararlanılamadığı takdirde, uzun soluklu ekonomik sıkıntıları beraberinde getirecektir. Tİm Forklift AŞ. bu konuda satış, kiralama ve satış sonrası servis olanağı ile müşterilerine kapsamlı hizmet sunmaktadır. 22 yıllık tecrübesi ile forklift sektöründe çığır açan tasarımları, ergonomik tasarımları, profesyonel hizmet kalitesi ile en çok tercih edilen firma olması asla tesadüf değildir. Sadece satışa odaklanmayan, satmış olduğu forkliftlerin kullanım aşamasında üstün performans sağlamasını esas alarak pratik çözümler sunmaktadır. Bütün yedek parçaların orijinal hali Tim Forklift distribitörlerinde stoklarda yer almaktadır.  Amacınız kaliteli hizmet almak, uzun vadeli işletmelerinde tam donanımlı forklift kullanmak ve olası aksiliklerde Türkiye’nin her yerinden forklift servisi hizmeti almaksa, adresiniz kesinlikle Tİm Forklift AŞ. olmalıdır.