2019 seçimlerinin ardından tüm kamuoyu araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde başarısı ile büyük dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın Samsun merkez ilçesi İlkadım Belediyesi’nin ardından en büyük ilçe konumunda olan ve MHP’den seçimlerle devralınan Nazilli Belediyesi’ni partinin büyük önem vermesine neden oluyor. İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in çalışmalarıyla göğsünü kabarttığını dillendirdiği 19 Belediye Başkanı’ndan biri olan Kürşat Engin Özcan’ın partinin il genelinde oy artırması için yaptığı çalışmalarda A takımının dilinde olduğu parti içi kulislerde konuşuluyor.

ÖZCAN’A ÖNEMLİ GÖREV


Son 6 ay içerisinde 3 kez parti lideri Meral Akşener ile buluşan Başkan Özcan’ın sık sık yaptığı görüşmeler ise erken seçim talebinde bulunan Millet İttifakı için kilit isim olacağı izlenimini doğurdu. İYİ Parti’nin önde gelen isimlerinin siyasi kulislerde Başkan Kürşat Engin Özcan’a partisinin ve ittifakın başarılı olması için talimat verildiği iddialarını ortaya atarken, Özcan’ın genel ve yerel seçimlerde partisinin görüşlerini alacağı önemli isimlerden olacağını ifade ettikleri öğrenildi.

TOPLANTIDA DİKKAT ÇEKEN KARE


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 1’i mazeretli olan 18 ilçe belediye başkanıyla buluştuğu toplantında 2023 Genel Seçimleri’ne giden yolda belediye başkanlarının izleyeceği yol haritası masaya yatırıldığı kaydedilirken, Meral Akşener’in güçlü belediyelerinden biri olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın sık sık not aldığı öğrenildi. İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Gölgesiz ile birlikte Ankara’ya çıkarma yapan Başkan Özcan’ın toplantıda yaptığı konuşmalarda ortamı neşelendirmesi fotoğraf karelerine yansırken, İYİ Parti heyetinin anket sonuçlarının da konuşulduğu toplantıda morallerinin yüksek olduğu dile getirildi.