Aydın’ın Çine ilçesinde Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, geçtiğimiz şubat ayında yaşadığı rahatsızlık sonucu karaciğer nakli oldu. Malatya’da karaciğer nakli olan Başkan Dinçer, tedavi sürecinin ardından hastaneden taburcu olarak Çine’ye geldi. Kontrolleri devam eden Başkan Dinçer, hafta içinde yeniden Malatya’ya gitti. Malatya’da stentleri alınan ve yapılan tüm kontrolleri de temiz çıkan Başkan Dinçer, önümüzdeki hafta görevine başlayacağını açıkladı.

BAŞKAN DİNÇER’DEN TEŞEKKÜR

Doktorların göreve dönebileceğini söylediğini kaydeden Başkan Dinçer, “Çine’ye döndüğümde CHP Aydın İl Başkanımız Ali Çankır ve CHP Çine İlçe Başkanımız Tayfun Şahin ile görüşeceğim. Bu görüşmelerimin ardından görevime başlayacağım. Tedavi sürecim boyunca Çine Belediye’mizi layıkıyla yöneten Başkan Vekilimiz Hasan Yörük, Belediye Başkan Yardımcımız Timuçin Karabulut ve belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Biz göreve gelmeden önce belediyemizi bir ekip olarak yöneteceğimizi söylemiştik. Bunu da en güzel şekilde gerçekleştirdik. CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin başta olmak üzere tüm örgütümüze desteklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“ONLARIN SAYESİNDE BUGÜN HAYATTAYIM”

Göreve başladığında kendisini yormaması ve kalabalık ortamlarda yer almaması konusunda doktorların uyarıda bulunduğuna ifade eden Başkan Dinçer, “Şu anda bağışıklık sistemimi etkileyen ilaçlar kullanıyorum. Bu nedenle vücudum dışarıdan gelebilecek virüslere karşı daha açık oluyor. Bu anlamda ilk süreçte çok fazla kalabalığa girmeden görevimi yapmaya çalışacağım. Tedavi sürecimde yanımda olan, ayrıca gerek telefonla gerek dualarıyla bana destek olan tüm Çine halkına gönülden teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bugün hayattayım. Kalan görev süremi layıkıyla tamamlamak istiyorum. Görev süremin sonuna kadar her zaman olduğu gibi yine Çine halkının menfaatleri doğrultusunda çalışacağım.” şeklinde konuştu.