Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) tarafından İncirliova Kültür Park’ta ‘yaza merhaba pikniği’ gerçekleştirildi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın ev sahipliğinde yapılan programa ABGC Başkanı Cem Ulucan ve yönetiminin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güler ve Hülya Erginer, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, gazeteciler ve aileleri katıldı. İl genelinden gazetecilerin ilgi gösterdiği program, renkli görüntülere sahne oldu. Programda kendilerine ikram edilen yemekleri yiyen gazeteciler ve aileleri, birbirleriyle sohbet edip, kaynaşma fırsatı buldu. Halat çekme ve çuval yarışlarına da katılan gazeteciler ve aileleri, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışmaların ardından, zeybek oynadı. Gönüllerince eğlenen gazeteciler ve aileleri, bol bol moral depoladı. Çocuklar da parklarda keyifli zaman geçirdi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, gazetecileri ve ailelerini İncirliova’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Ulucan da, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak gazetecilerin haklarını her ortamda sonuna kadar savunmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Zor şartlar altında görev yapan gazetecilerin eğlenmeye de ihtiyacı olduğunu belirten Ulucan, “Meslektaşlarımız zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalışıyor. ABGC olarak biz de onların bir an olsun işlerinden uzaklaşıp moral depolamaları için yaza merhaba pikniği düzenledik. Piknik vesilesiyle meslektaşlarımız ve aileleri birbirleriyle kaynama fırsatı bulup, keyifli zaman geçirdi. İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ve personeline de ev sahipliği için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.