Aydın’da yapılan müsabakalarda Aydın il birincisi olan, 24 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek üst minikler kadın ve erkek Türkiye şampiyonasına katılacak 4 şampiyon sporcuyu, Didim Belediyesporlu yöneticiler ziyaret etti. Kulüp Başkanı Murat Küçüker, Başkan Yardımcıları Sercan Saygın, Evren Ermurat ve Altyapı Sorumlusu Tolga Yelken’den oluşan kulüp heyeti sporcuları çalışma yaptığı yerde ziyaret edip tebrik etti.
Didim Belediyespor Boks Antrenörü ve Antrenör Dinçer Çankaya anlamlı ziyaretten çok duygulandığını belirtirken, Başta Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a, Kulüp Başkanı Murat Küçüker’ ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür etti. Çankaya, “Sizlerin bizlerin yanında olduğunuza çok seviniyoruz, bu anlamlı ziyaretler bizim için çok önemli, sizleri yanımızda görünce moralimiz bin kat artıyor. Çocuklarımızın ringlerdeki alacakları başarılarla Didim’in adını taçlandırmaya devam edeceğiz.” dedi.
Kulüp Başkanı Küçüker ise maddi ve manevi olarak her zaman sporcuların yanında oldukları mesajını vererek, müsabakalarda başarılar diledi.