BAL’da geçtiğimiz sezonu 2’nci sırada tamamlayan Sökespor’un 3’üncü Lig hayali 8 yıla çıktı. Her yıl şampiyonluk hedefiyle lige başlayan Kırmızı Şimşekler, geride kalan sezonlarda taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Her sezon başı ‘o sene bu sene” sloganı ile hedefe kilitlenen Kırımız Lacivertli takımın taraftarları, bu sezonki sloganlarını “Vakit tamam’ olarak belirledi.

AMATÖR LİGİ TERK EDİYORUZ

Sökespor taraftarları, çektikleri videoda yeni sezonda şampiyonluğa olan inançlarını dile getirdi. Video ile 3. Lig hayallerinin gerçekleşmesini isteyen taraftarlar, “Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de üst üste 8. sezonumuzu geçireceğiz. Her sezon başında, önceki sezon yaşadığımız hayal kırıklığına rağmen, her sezon başı coşkuyla "o sene bu sene" sloganını atar hedefe kitlenirdik. "O sene bu sene" bu slogan bize göre değil, bizim için hayal kırıklığının sloganı oldu.
Artık yeni sezon için yeni bir slogan belirledik. 7 sene Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ettik 8. sezon son sezonumuz olacak. Bir sezon daha Amatör Lig'de durmaya devam etmeye niyetimiz yok artık. Onun için vakit Tamam Amatör Ligi terk ediyoruz” ifadelerini kullandılar.