Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve ADÜ ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda ADÜ Kadın Voleybol Takımı, Türkiye 3.’sü olarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Şampiyonaya katılan ADÜ Kadın ve Erkek Plaj Voleybolu Takımı, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile bir araya geldi. Ziyarette ADÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasin Yıldız ve Öğretim Görevlisi Vedat Şentürk hazır bulundu.

ŞAMPİYONLAR OKULUYUZ

Üniversitenin adının ‘Şampiyonlar Okulu’ olarak anıldığını ve son günlerde gelen başarı haberleri ile bu unvanın güç kazandığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduğunu ifade etti. Rektör Aldemir, üniversiteye gurur yaşatan başarılarından dolayı emeği olan tüm sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

ÖĞRENCİLER AİDİYET KAZANDI

Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ve öğrencilerin büyük bir aidiyet duygusu ile mücadele ettiklerini belirten Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi.