Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Köşk-Başçayır grup yolu Mezeköy bağlantı noktasında çalışma başlattı. Bugüne kadar bölgede görüş mesafesinin kısalığından dolayı sayısız trafik kazası yaşanmış ve birçok kişi aynı bölgede yaşamını yitirmişti. Yürekleri yakan kazaların son bulması için halktan gelen talepleri dikkate alan Aydın Büyükşehir Belediyesi, yolun o bölgesinde görüş mesafesini uzatmak için iş makinelerini seferber etti.

'İNŞALLAH KAZALARIN ÖNÜNE GEÇİLİR'

İş makinelerinin bölgeye gelip çalışma yapmaya başlaması Mezeköy halkı ve yolu kullanan onlarca mahalle sakini tarafından memnuniyetle karşılandı. Mezeköy sakinlerinden Bayram Adıgüzel, Köşk-Başçayır grup yolunun o bölgesinde sayısız trafik kazası yaşandığını dikkat çekerek, “Bu yol ilk yapılırken hatalı yapıldı. Birçok kişinin uyarısına rağmen yol yıllarca bu şekilde kullanıldı ve sayısız acı yaşandı. Burada yaşanan kazalarda birçok kişi hayatını kaybederken, sayısız yaralı hastanede tedavi gördü. Yürekleri yakan kazaların son bulması için yetkililere konuyu ilettik, çözüm için çalışmalar bugün başladı. İnşallah yapılan çalışmayla yaşanabilecek kazaların önüne geçilir. Sesimizi duyup yolda çalışma başlatan Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

DAHA GÜVENLİ HALE GELECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri bölgede görüş mesafesini uzatmak için bir takım çalışmalar yapıp, yolda teknik bir düzenleme yapılacağını kaydettiler. Çalışmaların tamamlanmasıyla yol çok daha güvenli hale gelecek.