CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan ziyarette CHP Didim heyetine CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız eşlik ederken heyette Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve yönetimi, CHP Didim Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere Uzman ve CHP Didim Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha yer aldı. Ziyarette Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP heyeti, Genel Başkanın talimatlarını aldıklarını dile getirdi.

Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay “Gazi Meclisimizde CHP Grup toplantısının ardından Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik; ülkece yaşadığımız ekonomik bunalım ve Didim’in geleceği hakkında sohbet ettik. Yurttaşlarımızın sorunlarına çözüm, Türkiye’nin yarınlarına umut olmak için görüşmeler yaptık.” dedi.

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise “İnandık çalışacağız, hem de çok çalışacağız. Sayın Genel Başkanımızı Cumhur Başkanı, Cumhuriyet Halk partisini ve Millet ittifakını iktidar yapıp halkın iktidarını birlikte inşaa edeceğiz.” dedi.