“Bizim de söyleyeceklerimiz var" Münazara Projesi kapsamında Didim’deki anasınıfı ve ilkokul kategorilerinde öğrenciler kendi okullarında yarıştılar. Yapılan yarışmalar sonucunda 1. olan sınıflar okullarını temsilen ilçe faaliyetine katılmaya hak kazandı.

İlçe faaliyetinde üçer kişilik öğrencilerden oluşan okul grupları belirlenen konularda ve sürede görüşlerini bildirdiler. Anasınıfları kategorisinde Didim Anaokulu, Atatürk İlkokulu ve Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu anasınıfı öğrencileri "Lezzetli mi? Sağlıklı mı? Hazır yiyecekler mi?" konusunu münazara ettiler.
İlkokullar kategorisinde Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Akyeniköy Şehit Soner Turan İlkokulu ve Gazi İlkokulu "Didim'in turizm tanıtımında hangi unsur geliştirilerek öne çıkartılmalı? Doğal güzellikler mi? Tarihi mekanlar mı? Tesisleşme mi? Kültürel zenginlikler mi?" konularını irdelediler.

Münazara etkinliği sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve Şube Müdürleri Mustafa Aydın ile Ümit Kale, tüm öğrencileree madalya, sınıf öğretmenlerine de plaket verdi.