Burak Aras ve Nazan Selek'in muhteşem sunumuyla düzenlenen gecede ünlü sanatçı Baha sahne aldı. Baha, şarkıları ve göstermiş olduğu performansla katılımcılara muhteşem bir gece yaşattı.
Aydın ilinde yaşayan kadınlarla dayanışma halinde toplamda 350 kadının bir araya geldiği AYGİKAP yapmış oldukları birçok sosyal sorumluluk projeleriyle adlarından çokça söz ettirerek bunu Baha konseri ile taçlandırdı. Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen geceye İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, iş dünyasının önde gelen isimleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“AİLELERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”


Konser öncesi destek olan iş insanlarına ve geceyi düzenleyen AYGİKAP yönetimine plaket verildi. Aydın girişimci iş kadınları adına söz alan Betül Eski konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Biz pandemi döneminde dört kadın, ihtiyaç sahibi kadınlara destek olabilmek için zor günleri atlatabilmek adına bir platform kurduk. Amacımız birbirimizden alışveriş yapmak ve desteklemekti ama bizi bu platform farklı kulvarlara ve yönlere çekti. İnsanların hayatına dokunmak adına birçok sosyal sorumluluk projesi yaptık. Çalışan ve üreten kadınlar olarak yardıma muhtaç ailelere destek olmaya devam ediyoruz. Bu geceden elde ettiğimiz gelir ile birçok kalbe dokunacağımıza inanıyorum. Biz bu geceyi planlamadan önce içimizde bir endişe vardı ama bu endişenin gereksiz olduğunu gördük. Aydın ilinde yaşamak ve bu gecede bu coşkuyu görmek beni ve arkadaşlarımı o kadar çok mutlu etti ki bunu anlatmak çok zor. Bu geceye destek veren herkese burada olan olmayan herkese şahsım ve arkadaşlarım adına çok ama çok teşekkür ederim.” dedi.
Konuşmaların ardından sahne alan ünlü sanatçı Baha, geceye katılan davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.