Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ayfer Ergezen ve Üretimde Kalite Kontrol Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Evren Barış Kayhan’ın danışmanlığında Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından tasarlanan, Üretimde Kalite Kontrol öğrencilerinin desteği ile üretilen özel eğitimde eğitici materyaller ADÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde sergilendi. Sergide, materyalleri tasarlayan Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri sergi standını gezen ziyaretçilere materyaller hakkında bilgiler verdi.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Organizasyonu Öğr. Gör. Ayfer Ergezen ve Öğr. Gör. Gülcenur Kesebir tarafından üstlenilen “Engelsiz Dans Gösterisi Etkinliği” ADÜ Magnesia Salonu’nda Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz ve ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz’ün açılış konuşmaları ile başladı. Etkinliğe, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Koçarlı Halk Eğitim Müdürü Yusuf Nas, Kamu ve Özel Eğitim Kurumları müdürleri, MYO öğrencileri, akademisyenler, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gösterildi.

BEĞENİYLE İZLENDİ


Etkinlik, Aydans Gençlik ve Spor Kulubü Zeybek ekibinin sunduğu zeybek gösterisi, akabinde Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin Özel Eğitim Uygulamaları Dersi kapsamında kendi yaptıkları kostümlerle sunduğu “Suyun Sihri” drama gösterisi ile başladı. Özel Seda Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Ege Güldem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim alan özel gereksinimli çoçuklar tarafından sahnelenen gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Etkinlik, Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Hakan Gökhan Çağatay, Özel Seda Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Zehra Kurtoğlu, Özel Ege Güldem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emine Çoktutal, Aydans Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlker Karademir, Özel Seda Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencisi Tuba Uzun, Koçarlı MYO Müdürü, Doç. Dr. Onur Yılmaz, Öğr. Gör. Ayfer Ergezen, Öğr. Gör. Evren Barış Kayhan ve Öğr. Gör. Gülcenur Kesebir’e teşekkür belgelerinin ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan tarafından verilmesi, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.