Aydın’da çalışmalarını sürdüren Aydın Barosu, Geleneksel Avukatlar Günü Balosu düzenledi. Efeler ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen baloya Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bozkurt da katıldı. Yoğun bir katılımla düzenlenen baloda Aydın Baro Başkanı Anıl Yetişkin, avukatlar yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti. Gecede meslek hayatlarında 25, 40 ve 50’nci yılını dolduran avukatlara Baro Yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

“BİRLİKTE GÜÇLÜ, BİRLİKTE GÜZELİZ”


Baloya katılan tüm meslektaşlarına teşekkür eden Aydın Baro Başkanı Anıl Yetişkin, "Hukukçular balomuzu meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Meslek hayatlarında 25, 40 ve 50’nci yılını dolduran üstadlarımıza plaketlerini takdim ettik. Baromuzun kuruluşunun 99’uncu yılını da kutladık. Bu güzel geceye katılan tüm meslektaşlarıma ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca gecemizin düzenlenmesinde büyük emeği olan yönetim kurulu üyelerimiz Av. Veli Gider ve Av. Sacide Özatlı Köprülü ile yönetim kurulumuza, işin mutfağında yer alan başta Yazı İşleri Müdürümüz Elvan Altınkılıç Uysal ile tüm baro personelimize teşekkürü bir borç bilirim. Birlikte güçlü, birlikte güzeliz.” dedi.
Birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olan gecede, Baro Başkanı Yetişkin'in zeybek oyunu gösterisi büyük alkış aldı. Türk Bayrağı’nı eline alan avukatların hep bir birlikte İzmir Marşı’nı söylemesiyle gece sona erdi.