Aydın Lisesi bahçesinde ALMED Başkanı Selma Böceklioğlu Dündar ve yönetiminin ev sahipliğinde yapılan etkinlik ilgi gördü. Etkinliğe AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit ve çok sayıda Aydın Lisesi mezunu katıldı.

“ AYDIN LİSESİ MEZUNU OLMAK AYRICALIK”

Etkinlikte konuşan ALMED Başkanı Dündar, dernek olarak Aydın Lisesi mezunlarını bir araya getirmeyi ve Aydın Lisesi’ne sahip çıkmayı amaçladıklarını belirterek, “Bizim için Aydın Lisesi mezunu olmak hakikaten ayrıcalık. Bu ruhu da taşıyoruz. Biz mezunlar, birbirimizden hiç kopmadık. Yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu, gururunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BURS

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen salgın nedeniyle 2 yıldır pilav günü ve diğer etkinliklerini yapamadıklarını anlatan Dündar, “Aydın Lisesi’nde ihtiyaç sahibi başarılı 23 öğrencimize burs veriyoruz. Bu burslarımızı da düzenlediğimiz etkinliklerde, çok sevdiğimiz mezunlarımızın katkıları ile elde ediyoruz. 2 yıldır hiçbir etkinlik yapmamamıza rağmen bağışlarla, aidatlarla, yardımlarla öğrencilerimize aylık 200 lira vermeyi sürdürdük” şeklinde konuştu. Bu ay gerçekleştirdikleri genel kurulda güven tazelediklerini dile getiren Dündar, yönetimini tanıtmasının ardından, pilav günü etkinliğine katılan ve bağışta bulunan herkese teşekkür etti. Dündar, hayatını kaybeden mezunlara da Allah’tan rahmet diledi. Aydın Lisesi Müdürü Serkan Akyol da, okulun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

AYDIN LİSESİ MARŞI SÖYLENDİ

Daha sonra hep bir ağızdan Aydın Lisesi marşını söyleyen mezunlar, halk oyunu gösterilerini izleyip, kendilerine ikram edilen pilav ve ayrandan tüketti. Öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla da sohbet eden mezunlar, birbirlerine okul yılları anılarını anlatıp hasret giderdi.