Nazilli Altıntaş Mahallesi 159 sokak Uzun Çarşı Akbank arka sokağında kapılarını hizmete açan ‘Tavuk Kuyu Tandır’, tandırda tavuk lezzetini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mustafa Ayhan ve ortağı tandır ustası Timur Tuncer, açıldıkları ilk günden bu yana müşteri memnuniyetlerinin oldukça güzel olduğunu söyleyerek, ilçe halkını kuyuda pişen Tavuk Tandır’ın bu eşsiz lezzeti tatmaya davet ediyorlar.

‘KALİTEDEN HİÇBİR ŞEKİLDE ÖDÜN VERMİYORUZ’

Tavuk Tandır ustası Timur Tuncer, kaliteden hiçbir şekilde ödün vermediklerini söyleyerek, Tavuk Tandır’ın yanı sıra, kokoreç, kuzu, oğlak tandırı ve köfte servislerinin de olduğunu açıkladı. Tuncer, “Nazilli’de bizim yaptığımız bir ilk. 5 sene Atça’da faaliyet gösterdik sonrasında Nazilli’de iş yeri açmaya karar verdik. Yaklaşık 20 gündür Nazilli’de hizmet veriyoruz. Kaliteden hiçbir şekilde ödün vermiyoruz. Pişirmede farklı bir yöntem kullanıyoruz. Kuyuda pişirilebilecek en iyi tavuk bu tavuktur. Bunun üzerine yapılabilecek bir lezzet yok. Kuyu İçindeki ateşe ve ocağın ısısına göre pişirme süresi değişiyor. Kuyunun ateşine bakınca kaç dakikada pişeceğini biliyorum. Bu lezzeti başka bir yerde yiyemezsiniz. Oğlak ve kuzu tandır kıvamında pişiriyoruz. Müşterilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sabah saat 8 buçukta başlıyoruz gece 23:00’e kadar açığız. Atça’da 2 kuyumuz var. İsteğe göre oğlak, kuzu kelle kebabı ya da kokoreçte çıkarıyoruz. Evlere siparişlerimiz de var. İş yerimizde tavuk tandırımızın yanında pilav ve salata servisimiz oluyor. Gerçekten müşteri memnuniyetimiz çok güzel. Tavuk tandırımızı yiyen bir daha yiyor” dedi.
Porsiyon, dürüm ve ekmek arası fiyatları ile ilgili bilgi veren Tuncer, “Tavuk Tandır ve pilav porsiyonda 45, dürüm 25, ekmek arası 20 lira. Kokoreç porsiyon 40, dürüm 30, ekmek arası 25 lira. Köfte fiyatlarımız ise kokoreç ile aynı fiyatta. Sipariş vermek isteyen müşterilerimiz 0545 637 8405 cep numarasından bizlere ulaşabilirler” diye konuştu.