CHP İl Başkanı Ali Çankır ve il yönetim kurulu üyeleri, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Dinç, adeta Ankara’ya çıkarma yaptı. İki günlük Ankara programında CHP Aydın heyeti, parti kademesiyle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) makamında ziyaret etti. Ankara ziyaretleriyle ilgili CHP Aydın İl Başkanı Çankır, açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NA AYDIN’DAKİ ÇALIŞMALAR ANLATILDI


Ankara ziyaretini değerlendiren Çankır, “İl yönetim kurulumuz, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Dinç ile birlikte 2 günlük Ankara programımız dahilinde Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve parti yöneticilerimizi ziyaret ederek, partimizin Salı günü gerçekleşen grup toplantısına katılım sağladık. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretimizde Aydın'da yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verirken, ileriye dönük planladığımız çalışmalarımızı kendisiyle paylaştık.
Genel Başkanımızı ziyaretimizin ardından TBMM'de Genel Başkan Yardımcımız Sn. Gülizar Biçer Karaca'yı, CHP Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcımız Sn. Seyit Torun'u, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Tuncay Özkan'ı, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Onursal Adıgüzel'i ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik.” diye konuştu.

“MUTLU YARINLARI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ”


CHP Aydın Milletvekillerine teşekkür eden CHP’li Çankır, “Ankara programımızın başından son anına kadar bizimle olan, ilgi ve alakaları ile bizlerle yakından ilgilenen Genel Başkan Yardımcımız ve Aydın Milletvekilimiz Sn. Bülent Tezcan'a, Aydın Milletvekillerimiz Sn. Hüseyin Yıldız ve Sn. Süleyman Bülbül'e misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'nin iktidarı en çok hak eden partisi Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olmamıza artık sayılı günler kaldı. Genel Başkanımızın önderliğinde her kesimin rahat bir nefes alacağı mutlu yarınları hep birlikte kuracak, düşünü kurduğumuz bir Türkiye'de hayallerimizi hep birlikte yaşayacağız. Umudu hep birlikte örgütleyecek, mutlu yarınları hep birlikte kuracağız.” şeklinde konuştu.