Aydın’ın ilçelerinde elektrik bakım çalışmaları devam ediyor. Son olarak 29 Mayıs Pazar günü bakım çalışmalarından dolayı Efeler, Koçarlı, İncirliova ve Köşk ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi sabah saat 07.00’de başlayıp saat 12.00’ye kadar sürecek.

ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAŞANACAĞI BÖLGELER

Efeler’de elektrik kesintisi şu bölgelerde uygulanacak: “Tüm Mahalleler ve Tüm Özel Trafolu Müşteriler. (Alanlı, Kırıklar ve Gödrenli Mahalleleri hariç)
Astim Organize Sanayi Bölgesi ve çevresinde bulunan Tüm Özel Trafolu Müşteriler, Aydın Organize Sanayi Bölgesi ve çevresinde bulunan Tüm Özel Trafolu Müşteriler, Dora -2 Elektrik Üretim Santralı, KEN -3 Elektrik Üretim Santralı, Alp Elektronik, 3S Kale Elektrik Üretim A.Ş., Karkey Karadeniz Elektrik Üretim A.Ş., Efeler GES, Aydın BŞB GES, Eman Ege Bio Eüaş, Şerefli GES.” Koçarlı’da ise Orhaniye Mahallesi Ova Mevki, İncirliova’da Beyköy, Şirindere, Köprüovası ve Karagözler Mahallesi ile bölgedeki özel trafolu müşteriler ve Köşk’te Tüm Mahalleler ve Tüm Özel Trafolu Müşteriler, Menderes Dora 2 JES’te elektrik kesintisi yaşanacak.
Elektrik kesintisi nedeniyle Aydın Valiliği, vatandaşları uyardı. Aydın Valiliği elektrik kesintisinden dolayı vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almasını istedi.