Didim Belediyespor'un olağanüstü kongresi gerçekleştirildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye binasındaki salonda yapılan olağanüstü kongrenin ikincisi çoğunluk aranmadan yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını Erdal Ermurat yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, yönetim kurulu raporunu okudu. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Ardından Denetim kurulu raporu okundu.
Bedri Altıntaş “Yeni yönetimdeki arkadaşlarla detaylı olarak görüştük. Başkanlığını yaptığım Didim Belediyespor’u 563.000 TL borçla devrediyorum. Bundan önce görev yapan yöneticilere, başkanlara ve sporculara, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum” dedi.
Yeni başkan Murat Küçüker ise “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha önce sporcusu olduğum bu kulüpte yönetici olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bizim önceliğimiz alt yapıyı dinamik tutarak dışarıdan oyuncu transferini minimuma indirmek ve futbol dışındaki branşlarda daha aktif rol almak. Borçlar konusunda ise yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte bu işi toparlayacağız. Üye listemizi güncelleyerek yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Didim Belediyespor’a en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız.” diye konuştu.
Didim Belediyespor Murat Küçüker Başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Ali Çağlar, Sercan Saygın, Müslüm Kömürcü, Burak Turan, Ayhan Kara, Çağlar Yıldırım, Erdal Ermurat, Eylem Aydın, Kazım Sarı, Ferit Altıyan, Ömer Yılmaz ve Orhan Çiçek.”
Denetim Kurulu üyeliklerine Öner Çiçek, Memed Ödemir ve Ahmet Eren seçilirken, ASKF Üst Kurul üyelerine Murat Küçüker, Sercan Saygın ve Erdal Ermurat seçildi.