Efeler’e bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde 4 yıldır faaliyet gösteren ve 3 ile 6 yaş aralığındaki öğrencilere hitap eden Özel Aydın İlgi Anaokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenledi. Aydın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Özel Aydın İlgi Anaokulu Kurucusu Levent Dönmez, Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

MEZUNİYET COŞKUSU YAŞADILAR


İlgi gören törende okul öğrencileri, öğretmenlerinin gözetiminde dans gösterilerini sundu. Rengarenk kostümleriyle dans performanslarını sergileyen öğrenciler, ailelerinden büyük alkış aldı. Dans gösterisinin ardından, okuldan mezun olan öğrencilere, öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Keplerini hep birlikte havaya atan öğrenciler mezuniyetlerini kutladı. Çocuklarının mezuniyet coşkusuna ortak olan veliler, duygusal anlar yaşadı.


“ONUNLA DOYA DOYA YAŞAYIN”


Törende konuşan Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk, öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu ve keyfini yaşadıklarını söyledi. Velilerine seslenen Öztürk, “Güler yüzlü, sakin, kendine güvenen, hayata, ailesine şükür duygusu içinde bakan bir anne, bir baba olmak çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük armağandır. Çocuklar böyle bir armağanı hak ediyorlar. Çocuğunuz bir kez çocukluk yaşayacak; bu dönemi onunla doya doya yaşayın” dedi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutlayan Öztürk, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarına saygı ve şükranlarını dile getirdi.