Aydın’ın Efeler ilçesinin simgelerinden biri olan Gar Restaurant, yenilenen konseptiyle kente yeniden kazandırıldı. İrfan Cayhanoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Gar Restaurant, yeni konseptiyle hizmete açıldı. Gar Restaurant’ın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Rıza Posacı, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı, Efeler Belediye Meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ”

Yenilenen Gar Restaurantı’nın Aydın’a hayırlı olmasını dileyen İrfan Cayhanoğlu, “Günümüzde artık yeni nesil diye artık bir değişim var. Bu anlamda işletmemizde yeni nesil gençlerimize hitap edeceğiz. Bu işyeri, 55 yıldır varlığını devam ettiren bir işyeri. Geçmiş yıllarda o eski insanların geldiği bu yere, tekrar yeni neslin gelebileceği bir yer olarak dönüştürmek istedik. Aydın’ımıza gar çok hizmet etmiştir, bundan sonra da hizmet etmeye devam edecek. Aydın’ımız Gar tesislerini, Gar Restaurantı’nı, Gar Parkı, çok iyi bilirler. Restoran bölümünü de en güzel şekilde yenileyerek bundan sonra en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Menümüzde değişti. Gerek ızgara çeşitlerimiz gerekse fırında tandırlarımız, soğuk mezelerimiz, pide ve lahmacunumuz önde gelen lezzetlerimizden. Öğlen servisinden gece saat 01.00’e kadar iyi bir hizmet vereceğiz. Özel günlere yönelik de restaurantımız Aydın halkının hizmetinde olacak.” dedi.

“ AYDIN’I TARİHİ KOKAN BİR MEKANI”

Belediye Başkanı Atay ise “Burası tarihi bir yer. Burada birçok arkadaşımızın düğünü, nişanı, sünneti oldu. Ayrıca burası siyaset açısından da çok önemli bir mekandır. Buradaki anılarımızın bu yeni restoranda da canlanması umuduyla hayırlı olmasını diliyorum. İrfan kardeşimize ve ailesine bol kazançlar getirmesini de temenni ediyorum.” diye konuştu. Milletvekili Posacı da “İrfan bey buraya yoğun bir emek sarf etti. Güzel de bir mekan. Aydın’ın tarihi kokan bir mekanı. Büyüklerimizin ayak izlerinin olduğu bir mekan burası. Her oturuşumda bende duygulanırım. Babamla, amcalarımla oturduğumu bilirim. Yaptığımız cemiyetlerimiz, film şeridi gibi önümüzden geçer. Bu bakımdan buranın ayrı bir önemi var. Aydın’da çok mekan vardır ama tarihi değeri olan mekan bir tane vardır, o da Gar Restoran’dır. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin.” şeklinde konuştu. Konuşmalarının ardından işletme sahibi İrfan Cayhanoğlu, protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış kurdelesinin kesiminin akabinde protokol üyeleri ve davetliler, Gar Restaurantı’nı gezerek yeni konsept hakkında bilgi aldı. Davetlilere Gar Restaurant’nın eşsiz lezzetleri ikram edildi.