Gökhan Burak Gürsoy'un organizatörlüğünde 17 Mayıs Salı günü İstanbul’da gerçekleşen 'Duse Mimarlık Uluslararası Medya Ödülleri' gecesinde sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok isme ödül yağdı.

KADINA ŞİDDETE HAYIR”

‘Kadına Şiddete Hayır’ temasıyla farkındalık oluşturmak için yapılan gecede sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok önemli isim yer aldı. Ödül gecesine Nazilli’den başarılı girişimci Nazlıköy Yöresel Ürünler İşletme Sahibi Sevgül Batur katıldı. Muhteşem gecenin sunuculuğunu Vahe Kılıçarslan yaptı. Ödül gecesinde birçok ünlü isme ödül verilirken, Nazillili kadın girişimci Sevgül Batur yılın iş kadını ödülüne layık görüldü. Batur ödülünü sunucu Vahe Kılıçarslan’ın elinden aldı.

“BU BİR EKİP BAŞARISI”

Bu başarının bir ekip başarısı olduğunu ifade eden başarılı girişimci Sevgül Batur, “Hiç bir şey yokken ben bu işe girdim. Odun bulamadığım, alamadığım zamanlar bile oldu. Bu işe çok mutlu olarak başladım. Hala daha bu işi aynı başarı ile götürmek için çalışmalarıma devam ediyorum. Bu ödülü de öncelikle ailem, ekibim, tüm Türkiye ve Avrupa’daki takipçilerim için aldım. Bu başarı hepimizin başarısı. Başarı tek başına olmaz, ekiple olur. Birilerinin desteğiyle de olur. Bu hepimizin başarısıdır” dedi.