Görevli akademisyenler, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığından Sorumlu Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Halil Özoğul ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al’ı makamlarında ziyaret etti. Proje heyeti daha sonra Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alamettin Hatipoğlu, Didim Milli Emlak Müdürü İbrahim Kabakcı’ya ziyaretlerde bulundu.
Projede görev alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜSEM) Müdürü Prof. Dr. Ramazan Aktaş, Prof. Dr. Yavuz Ercil, Dr. Türkay Kısa ve Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Güneş, yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Halil Özoğul ile Aydın Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al, başlatılan çalışmayı çok kıymetli bulduklarını, katkı sunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Ziyaret edilen oda başkanları ve kurum amirleri de başlatılan çalışmayı çok kıymetli bulduklarını, katkı sunmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.