Geçmişi başarılarla dolu Aydınspor, geleceğin oyuncularına yatırım yapıyor. Siyah Beyazlılar, altyapı için Ayhan Çiçek, Furkan Usta, Aycan Türker, Orhan Çulha ve Türkay Cinci ile anlaştı. Genç antrenörler göreve başladı. Aydınspor Sportif Direktörü Tayfun Ünal, altyapıda görev alan antrenörlere başarılar dileğinde bulundu.
Altyapı okulu ile ilgili bilgi veren Tayfun Ünal ise şu açıklamalarda bulundu: "Aydınspor altyapısında uzun vadeli çalışmalar yaparak güçlü bir altyapı oluşturmak istiyoruz. Bunun için ilk olarak güçlü bir spor okulu oluşturmamız gerektiğinin farkında olarak spor okulu çalışmalarımızı başlattık ve çalışmalar devam ediyor. Tüm çocuklarımızı, şehrimizin takımı Aydınspor’un spor okuluna davet ediyoruz.”

AİLELERE ÇAĞRIDA BULUNDU


Aydınlı ailelerin çocuklarını, Aydınspor Altyapı Okulu’na göndermeleri çağrısında bulunan Ünal, “Ebeveynlerimize de şu çağrıyı yapmak istiyoruz; çocuğunuzun aklına spor dendiğinde futboldan başka bir seçenek gelmiyorsa sokakta ya da okulda arkadaş çevresiyle birlikte futbol oynamaktan fazlasıyla zevk alıyorsa çocuğunuzu futbol kursuna yazdırmak için tereddüt bile etmeyin. Çünkü futbol çocuklar için ciddi faydalar sağlayan bir spor dalı olmakla beraber futbola ilgi duyan çocuğunuzu futboldan soğutarak uzaklaştırmak yerine çocuğunuzu bu yönde teşvik etmelisiniz. Çocukların gelişiminde futbolun önemi küçümsenemeyecek kadar fazladır. Çok çeşitli yararları bulunan futbol sporuna yetenek düzeyleri farklı olan her yaştan çocuğun katılma imkanı vardır. Çocuklarımızın gelişimi, spor yaparak birçok beceriyi edinmesi ve iyi bir sporcu olması adına çocuklarımızı altyapı okulumuza bekliyoruz" diye konuştu.