Güzelliğiyle herkesi büyülemeyi başaran ünlü manken Alara Kaya, 20 Haziran 1991 yılında Almanya’nın Köln şehrinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 31 yaşında olduğu bilinen genç model, Alara Kaya kimdir sorusuyla magazin gündeminin en çok araştırılan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. 2017 yılında Miss Turkey yarışmasına katılarak finalistler arasına kalmayı başaran Alara Kaya, 171 boyu ve 58 kiloluk kusursuz fiziğiyle görenleri kendisine bir daha baktırıyor. Sadece Türkiye’de değil Almanya’da da adından sıklıkla söz ettiren ünlü isim, azimli yapısı ve kendini sürekli geliştirme güdüsüyle yeni projelere de imza atmaya devam ediyor. Modellik eğitiminin yanında sunuculuk, spikerlik ve oyunculuk alanlarında da kendisini kanıtlamaya çalışan ünlü model, şimdilerde Internationale Business Management RFH Üniversite’sinde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden de ders alıyor. Ünlü model, yakında ülkemizin birçok markası için reklam yüzü olarak görüleceğinden Alara Kaya kimdir sorusuyla sıklıkla araştırılacağa benziyor.

Alara Kaya Doğal Yetenekleriyle Birçok Firmanın İlgisini Çekiyor!

Kariyer hedeflediği sektörü iyi okuyan ve alanının zorluğunu çok iyi bilen Alara Kaya, aldığı eğitimlerle kendisini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Yerinde saymayı asla kabul etmeyen ve gelişimi bir hayat felsefesi haline getiren Alara Kaya, şimdilerde Almanya’da moda, basın ve eğlence sektörünün vazgeçilmez isimleri arasında gösteriliyor. Sadece Almanya’dan değil ülkemizdeki birçok firmadan da teklif aldığı öğrenilen genç yıldız, şimdilerde doğal yetenekleriyle birçok ünlü markanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir pırlanta markası için anlaşma sağladığı öğrenilen ünlü model, Alara Kaya kimdir sorunun da sürekli muhatabı oluyor. Şimdilerde genç model için tamamen Türkiye’ye yerleşeceği ve Türkiye’de birçok markanın reklam yüzü olarak çalışacağı iddia edilmeye başlandı.

Alara Kaya’nın Sosyal Medya Paylaşımları Olay Yaratıyor!

Modellik alanında her markanın yakından takip altına aldığı isimlerden biri olan Alara Kaya, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün itibarıyla 1.6 milyon takipçisi sayısına ulaşan ünlü model, hayranlarına sürekli yeni gönderiler paylaşmayı da ihmal etmiyor. Bu sayede Alara Kaya, özellikle Instagram platformunun en güçlü isimleri arasında gösteriliyor. Sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri olan Alara Kaya, reel sektörlerden aldığı teklifler kadar Instagram üzerinden faaliyet gösteren markaların da reklam yüzü olmaya devam ediyor. Saniyeler içerisinde milyonlarca kişiye ulaşabilen Alara Kaya, birçok ürün ve hizmet için sosyal medya üzerinden yeni anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Bu durum, Alara Kaya kimdir sorusunun sosyal medya üzerinden de yükselişe geçmesine neden olmuş durumda.