İsabeyli Şırlan Spor Tesislerinde, Nazilli Yeşil Timsahlar Spor Bursaspor Futbol Okulu Aydın U-16 1’inci Grup şampiyon takımı için kupa töreni gerçekleştirildi. Nazilli Yeşil Timsahlar Spor Bursaspor Futbol Okulu Kulüp Başkanı Adnan Menderesin ev sahipliğindeki törene Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, teknik heyet, futbolcular ve aileleri katıldı. Kupalarını Başkan Özcan’ın elinden alan futbolcular ve teknik heyet büyük bir sevinç ve haklı gururla kupayı kaldırdılar.
Tüm zorluklara karşı Aydın'ın doğusunda da futbol oynandığını üstüne basa basa bazı yerlere, yetkililere mesaj vermeye devam ettiler. Alt yapılarda her yaş kategorisinde yarışmacı takımları hazır olan ve her yaş grubu ile Nazilli'nin farkındalık yaratan kulübü Yeşil Timsahlarspor Bursaspor Futbol Okulu olarak ücretsiz servisleriyle, her yaş grubuna özel hocalarıyla yeşil sahaların parlayan yıldızı olmaya devam ediyorlar.

“MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

12 maç yaparak şampiyon olan takımıyla gurur duyduğunu, karakterli, özverili, iyi bireyler yetiştirdiğini, sporun sosyal bir etkinlik olduğunu söyleyen Teknik Direktör Orhan Atalay, “Geçmişte süper liglere 12 oyuncu verdik. Pandemi sürecinde çocuklarımız çok zor dönemden geçti ve yeniden süper lig takımları futbolcularımızla ilgilendik. İnşallah bu yıl da transferlere devam edeceğiz. Bir çocuğa, bir aileye olumlu dokunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“DİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kupayı Aydın'ın doğusuna hediye eden Kulüp Başkanı Adnan Menderes, “Aydın ASKF’nin yanlı, hakemlerin ise zanlı ve yanlı tutumlarını kınıyoruz. Düşünün ki bir Takım BAL Ligi’ne yükseliyor, ASKF Başkanı sahada değil de sahanın tuvalet kapısı önünde saklı saklı adeta korkarak aman kupayı alın ben video ve fotoğraflarda görünmeyeyim dercesine memnuniyetsiz yüz ifadesi mimikleri ve vücut diliyle hareket ederken, bizim şampiyonluk kupamızı ve madalyalarımızı bakkal poşeti içinde gönderiyor. Olmadı ASKF Başkanı Hasip Bey, Aydın takımlarının şampiyonluk kupasını nasıl verirken boy boy resimler fotoğraflar videolar çektiriyorsanız, bizler de şampiyonuz bizlerin de kupasını verirken dik durmasını eğilmemesini beklerdik. Aydın ASKF Başkanı bu konuda sınıfta kalmıştır. Hakemlerdeki örgütlenme ise ayrı bir paragraf açılması gereken durum. Dededen oğula, toruna gelenler Aydın futboluna kara bir leke ve Aydın futboluna siyaseti, ayrımcılığı sokanlar Aydın bölgesinde kara bir sayfada tarihteki yerlerini alacaklardır. Bütün bunlara rağmen bana göre vasıfsız bir ASKF Başkanı, yanlı ve zanlı, vasıfsız, kendini beğenmiş, küfürbaz, klasmandayım deyip sahada doğruları değil de kendi bildiğini okuyan, egolarında boğulmaya mahkum hakemler. Bunların atamasında ve disiplin kurulundakilerle de uğraşarak bu kupayı aldık. Ne mutlu ki, iki kelimeyi bir araya getiremeyen birilerinin kukla başkanı, birilerinin parmak ucunda efeyim deyip çiftetelli oynayanlardan olmadık. Aydın'ın doğusunda da batısında da futbol oynanıyor. Kuşadası, Söke, Didim, Nazilli, ve diğer ilçeler de farkına varmalıdır. Bugüne kadar eğilmedik bükülmedik. Kırılırız ama eğilmeyiz. Dik durmaya devam edeceğiz” dedi.

“ AYDIN BÖLGESİ TÜRKİYE FUTBOLUNDA NEDEN YERİNİ ALAMIYOR?”

“Aydın bölgesi Türkiye futbolunda neden yerini alamıyor?” diye soran Başkan Menderes, “Sormazlar mı adama son yıllarda alt yaşlarda neden Aydın bölgesinden bir tane milli takıma giden futbolcu yok? Neden başka takımlara gidince bu çocuklar milli takımlara gidiyor. Aydın bölgesi Türkiye futbolunda neden yerini alamıyor. Ahbap çavuş ilişkisinin olduğu federasyonda, amcaoğlu dayıoğlu, baba, oğul, torun döngülü hakemlerlerle bir yere varılmaz. Yeşil Timsahlar Spor Kulübü şampiyon olurken bütün bunları da yenerek alınlarının teri ile bu kupayı kazanmıştır. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Aslan yürekli futbolcu öğrencilerimin alınlarından öpüyorum” diye konuştu.