Nazilli’nin başarılı iş adamlarından Sakarya Yapı Market işletmecisi Recep Sakarya, mobilya sektörüne adım attı. Kuşadası Değirmendere Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan Alfemo Kuşadası Mağazası yenilen yüzü ve Sakarya Yapı Market güvencesiyle görkemli törenle hizmete açıldı.
Açılışa, Kuşadası İlçe Kaymakamı Sadettin Yücel, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz ve yönetimi, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalım, Alfemo Satış Direktörü Burak Ertan, Alfemo Türkiye Satış Müdürü Gökalp Tünaydın, Alfemo Pazarlama Müdürü Semih Tuna, Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serkan Günana, NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyesi iş adamı Erkan Abbasoğlu, çok sayıda davetli katıldı.

‘HER BAŞARININ ARKASINDA BİR HİKAYE GİZLİ’


Genç iş insanı Recep Sakarya ve ortağı Ahmet Örgü tüm misafirleri kapı karşılarken, görkemli açılışta keman dinletisiyle davetliler keyifli dakikalar geçirdi. Açılış sonrasında açıklamada bulunan genç iş adamı Recep Sakarya, Alfemo’nun yeni yüzüyle herkese hayırlı olmasını dileyerek, “Öncelikle değerli zamanınızı bizlere ayırdığınız için çok teşekkür ederim hepiniz hoş geldiniz. Her başarının arkasında bir hikaye gizlidir. Bu süreçte bizim de çok hikayemiz oldu. Çok güzel tanıdığımız insanlar oldu. Onlarla birlikte bu yolda olmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Şu an yanımızda olan olamayan sevdiklerimize bize maddi ve manevi desteğini esirgemen ortağım Ahmet Örgü ve eşine teşekkürlerimi sunuyorum. Alfemo Kuşadası’nın yenilen yüzüyle Kuşadası’na hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

‘KUŞADASI HALKINA HAYIRLI OLSUN’

Alfemo Satış Direktörü Burak Ertan ise yaptığı açılış konuşmasında,”Alfemo kurulduğu ilk günden bugüne kadar koşulsuz tüketici memnuniyeti ilkesini benimsemiş, bu konuda özgün, şık, fonksiyonlu ürünlerin uygun fiyat politikasıyla tüketicilerle buluşturmayı benimsemiştir. İzmir’deki fabrikamızda toplamda 60 bin metrekare kapalı alanda 200 bin metrekare toplam alanda modüler, yatak, yemek ve genç odası, ev tekstili üretimini gerçekleştirmektedir. Kalite ve sertifikasyon belgeleriyle dünya kalitesi ve standartlarında yılda 150 bin yatak yemek ve genç odası üretimi, 60 bin adet yatak üretimi, 40 bin adet ise koltuk üretimine sahiptir. Yenilenen yüzümüzle Alfemo Mağazamızın Kuşadası halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel açılış kurdelasını kesmeden önce, “Öncelikle açılışa hepiniz hoş geldiniz. Girişimci arkadaşlarımız Recep Sakarya ve ortağı Ahmet Örgü’nün Alfemo’nun yenilen yüzüyle yeni bir soluk getireceğine inanıyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile kurdeleyi kesti. Açılışın ardından mağazayı gezen protokol ve davetliler hatıra fotoğrafı çekilerek hayırlı olsun dileklerini sundu.