Akdeniz’in incisi Kıbrıs, tatilseverlerin beğenisini kazanan güzellikleriyle eğlenceyi doyasıya yaşamanıza imkân verir. Dünyanın her yerinden turist ağırlayan gözde bölge; rüya gibi bir tatil için sıkça tercih edilen noktalar arasında yer alır. Eğlencenin aralıksız olarak devam ettiği Kıbrıs’ta tatil keyfini sonuna kadar yaşayabilir, denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Üstün hizmet standartlarında faaliyet gösteren Kıbrıs otellerinde konaklayarak hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Bitmeyen Eğlencesiyle Dönmek İstemeyeceğiniz Tatil İmkânı: Kıbrıs Otelleri

Akdeniz iklimiyle misafirlerini karşılayan Kıbrıs, tatil için birçok kişinin öncelikli tercihleri arasında yer alır. Başta Girne, Gazimağusa, Lefkoşa ve Güzelyurt olmak üzere pek çok belde, muhteşem otelleriyle unutulmaz tatil anıları biriktirmenizi mümkün kılar. Kıbrıs otelleri; ultra her şey dâhil, her şey dâhil, tam pansiyon, yarım pansiyon ve butik gibi farklı konseptlerde hizmet verir. Rahat ve eğlenceli bir tatil olanağı tanıyan tesisler, çeşitli imkânlar sunar. Özellikle Kıbrıs Girne otelleri tatilinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirmeniz için idealdir. Aile ve balayı konseptleri dâhilinde faaliyet gösteren tesisler, sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirmenizi sağlar.

Kıbrıs Otellerinde Tatilin Keyfini Çıkarırken Yapabileceğiniz Aktiviteler

Kıbrıs her şey dâhil otelleri, tatilinizi yaparken pek çok aktiviteye katılmanıza imkân sağlar. Tesislerde gerçekleştirilen eğlenceli etkinliklerin yanı sıra şehrin tadını da çıkarabilirsiniz. Kıbrıs şehir otellerinde konakladığınız süre boyunca SPA ve Türk hamamı gibi rahatlatıcı hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Söz konusu tesislerde futbol, tenis ve basketbol oynamanız da mümkündür. Bazı otellerde ise çocukların bir hayli ilgisini çeken at binme aktivitesi bulunur.   Kuzey Kıbrıs otelleri hem romantik hem de huzurlu bir tatil için elverişlidir. Balayı çiftlerinin yanı sıra kalabalık aileler de söz konusu tesislerde gönül rahatlığı ile konaklayabilir. Güney Kıbrıs otelleri de aktivite seçenekleri ile ön plana çıkar. Bu tesislerde çeşitli su sporlarını yapmanız mümkündür. Otellerde düzenlenen çeşitli animasyon gösterileri de katılabileceğiniz diğer etkinliklerdendir.

İhtişamlı Kıbrıs Otellerinde Doyasıya Tatil Yapmanız için 5 Sebep

Dünyaca ünlü otellere ev sahipliği yapan Kıbrıs; eğlence, kültür, dinlenme ve doğa tatili için pek çok imkân sunar. Her zevke uygun tatilin adresi olan bu muhteşem adada doyasıya tatil yapmanız için işte 5 sebep:  
  • Eğlenceyi zirvede yaşamak için gece hayatı ve casinolar sizi bekler.
  • Altın sarısı kumlarla dolu ünlü plajlar, denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmanızı mümkün kılar.
  • Kıbrıs ve Akdeniz mutfağının muhteşem lezzetleri sayesinde damak zevkinize uygun yeni tatlar deneyimleyebilirsiniz.
  • Tekne turu, doğa yürüyüşü gibi aktivitelere katılabilirsiniz.
  • Tarihî güzellikleri yakından görmek için kültür gezisi yapabilirsiniz.
  Kıbrıs otellerinde sunulan imkânlar, unutulmaz anlar yaşamanızı sağlar. Doğal güzellikleri ile de öne çıkan bu bölgede huzurlu vakit geçirebilirsiniz.

Kıbrıs Otelleri Rezervasyonu için Setur’un Size Özel Sunduğu Ayrıcalıkları İnceleyin!

Setur, kullanıcılarına pek çok farklı ayrıcalık sunar. Bu noktada öne çıkan Kıbrıs erken rezervasyon otelleri, uygun fiyatlarla tatil yapmanıza yardımcı olur. Söz konusu tesislerde konaklamak için tatilinizi yaz sezonundan önce planlamanızı yeterlidir. Siz de %50’ye varan erken rezervasyon indirimlerinden faydalanarak bütçenizi zorlamadan hayalinizdeki tatile çıkabilirsiniz. Setur, planlarınızda herhangi bir değişiklik olması durumunda maddi açıdan zarara uğramanızı da önler. 72 saate kadar iptal ve iade hakkı sunan firma, planlarınızı konforlu bir biçimde yapmanıza katkıda bulunur.    Setur, uçaklı Kıbrıs otelleri seçeneği ile ulaşım açısından rahat etmenizi sağlar. Uçak rezervasyonu dâhil paketler sayesinde konforlu bir yolculuğun ardından konaklayacağınız tesise varabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Worldcard sahibi olan kişilerin ödeme işlemi sırasında taksit imkânlarından yararlanması da mümkündür. Mutluluğa giden yol tatilse Setur, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.