Kaymakam Güney, beraberinde daire amirleri, müdürleri ile birlikte merkez dışındaki Söke’ye bağlı Yenidoğan mahallesinde ziyaretlerine devam etti.
Yenidoğan mahallesinde yapılan halk buluşmasında Kaymakam Güney, Ses Gazetesine yaptığı açıklamada, “Bugün halkımızla buluşma toplantımızı Yenidoğan mahallemizde yapıyoruz. Daire birim amirlerimiz ve müdürlerimiz ile birlikte yaptığımız bu toplantılarımızda mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın öncelikle sorunlarını dinliyoruz. Aynı zamanda mahallelerimizin genel anlamda sorunları varsa dinleyip sonrasında değerlendirme yaparak çözümlemeye çalışıyoruz. Yenidoğan mahallemiz de Söke-Bodrum karayolunun geçiş noktasında olduğundan bizim için önem arz ediyor. Mahalle muhtarımız bizlere mahalle hakkında bilgiler aktarmasının ardından sorunlarını makamımıza ileterek sorunları çözümlüyoruz” dedi.
Güney, “Mahallemizde yaşayan şehit aileleri veya engelli ailelere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızın devamında her hafta Perşembe günleri olmak üzere en az üç mahallelerimize ziyaretler yapacağız. Söke ilçemiz başta olmak üzere bağlı mahallerimizde her türlü sosyal- kültürel ve ekonomik değerler ele alınarak incelemeler yaparak çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretlerimiz devamında, vatandaş-devlet kaynaşmasına özen göstereceğiz, devletimiz tarafından sunulan hizmetlerin vatandaşlarımızın azami derecede istifade edeceği noktasında katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bizlere destek olan ve ziyaretlerimizde bizlerle olan arkadaşlarımıza aynı zamanda siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.