Zeybek Haber'den Cem Ulucan'ın haberine göre geçtiğimiz 6 Mayıs günü Çarşamba Pazarı’nda A.Z.S.’ye ait karpuz tezgahının yanında bulunan pikap, Efeler Belediyesi zabıta ekipleri tarafından A.Z.S.’ye haber verilmeden çekici çağrılarak kaldırıldı.

ZABITA HURDACIYA SATTI İDDİASI


Seyyar karpuzcuya ait pikap, iddiaya göre Efeler Belediyesi Zabıta Personeli G.T. tarafından önce Ovaeymir Mahallesinde bulunan bir depoya kaldırıldı, daha sonra da 8 bin lira karşılığında hurdacıya satıldı.

ZARARINI KARŞILAMA SÖZÜ VERDİLER


Karpuz satıcısı A.Z.S., 8 Mayıs pazar günü tezgahının başına geldiğinde aracının yerinde olmadığını görerek araştırmaya başladı. Çevredeki vatandaşlardan aldığı bilgiler ışığında, aracın Efeler Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından çekildiğini öğrenen A.Z.S., belediyeye giderek aracının akibetini sordu. 60 bin lira değerindeki aracının burada 8 bin liraya hurdacıya satıldığını öğrenen A.Z.S. şok yaşadı. Efeler Belediyesi Zabıta Müdürü’nün şikayetçi olmaması ve zararın karşılanması için devreye girerek, A.Z.S.’den 20 Mayıs Cuma gününe kadar süre istediği iddia edildi.