İncirliova Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen karma resim sergisinin açılış törenine Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Erginer, CHP İl Başkan Yardımcısı Kaan Erçetin, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, Renkli Paletler Grubu Temsilcisi Firdevs Posacı, grup üyeleri ile aileleri katıldı.

KAYA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Törende konuşan ressam Firdevs Posacı, sergiye İncirliova Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığını söyledi. Belediye Başkanı Kaya ve personeline, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Posacı, "Grubumuza yeni katılan arkadaşlarımız var ve yeni çalışmalarla sergimizi açıyoruz. Her geçen sene daha farklı, daha profesyonel çalışmalar yapıyoruz" dedi.

“HALKIMIZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Posacı’ya saygı duyduğunu ve kendisi ile tanışmaktan çok memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kaya da, "İncirliova’da bir pazar yerimiz var. Sayın Firdevs Posacı ve arkadaşları, orada çok güzel bir çalışma yaptı. Belediyemiz, o çalışma nedeniyle çok güzel övgüler aldı. Firdevs hocamla da dostluk bağımız her geçen gün biraz daha güçlendi. Kendisi, ilçemizde sergi açmak istediklerini söyleyince seve seve kabul ettik" ifadelerini kullandı. Sergiye katılan herkese teşekkür eden Başkan Kaya, İncirliova’nın gelişen bir ilçe olduğunu ve halkının da her şeyin en güzelini hak ettiğini sözlerine ekledi.

RESİMLER İLGİ GÖRDÜ

Konuşmalarını tamamlayan Başkan Kaya ve Posacı, diğer protokol üyeleri ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesti. Açılışı yapılan sergiyi gezen vatandaşlar, görücüye çıkan birbirinden güzel resimleri beğeniyle inceledi. Öte yandan ressam Firdevs Posacı, 'Deveci Başkan' olarak da tanınan Aytekin Kaya’ya kendi yaptığı bir deve resmi hediye etti. 15 Mayıs’a kadar 11.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olduğu açıklanan sergide Posacı’nın yanı sıra Ayşegül Ekşi, Başak Bostancıoğlu, Belma Çokpınar, Dilek Gürcün, Hikmet Yavuzak, İlknur Tunaboyu, Leyla Özkısacık, Özlem Özgün, Özlem Tufan, Selda Şen, Selver Keçeci, Şengül Barutca, Tunahan Çelik, Vicdan Saday ve Zeynep Akhan’ın resimleri yer aldı.