Aydın’ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan AYESOB’da 15 Mayıs’ta olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen kongre öncesinde başkan adaylarından olan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kahvaltı programında bir araya geldi. Efeler ilçesinde bir otelde düzenlenen programda AYESOB Başkanı Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri, davetlileri kapıda karşıladı.

“HERKESE POZİTİF DAVRANDIM”


Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Söke Bakkallar Odası Başkanı Metin Mutafoğlu’nu yad ederek konuşmasına başlayan Çetindoğan, göreve gelen yeni yönetime başarı diledi. Esnaf ve sanatkarlara seslenen Çetindoğan, “Her zaman bir olacağız, ben olmayacağım dedik. Bugüne kadar da ben, hep biz oldum. Hiç kimseye negatif davranmadım, herkese pozitif davrandım. Herkesi çok sevdim. Elbette ki hatalarımız vardır. Hatasız kul yok. Hatalarımızı düzeltmeye çalıştık. İnsanoğluyuz, beşer şaşarız.” diye konuştu.

“TÜM DELEGELERİMİZE ANLATACAĞIZ”


Kendisi ve ailesi hakkında yapılan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çetindoğan, “Bu haberlerle ilgili gerçeği var, gerçeği olmayanı var. Bunu 15 Mayıs’taki genel kurulda bütün delegelerimize anlatacağız. İki sene boyunca çok yoğun bir pandemi dönemi yaşadık. Bu pandemi döneminde elimizden geldiğince bizim görevimiz, bu arkadaşlarımızın, bu esnaflarımızın, sanatkarlarımızın dertlerini basın yoluyla Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu yoluyla, milletvekilleri yoluyla, Vali bey ile belediye başkanları ile kaymakam bey ile pandemi kurulu başkanıyla elimizden geldiğince çözmeye çalıştık. Başarılı olduk. Bazı yerlerde başarılı olamamışızdır ama dünya devletleri başarısız kaldı. O yüzden ben diyorum ki önümüzdeki dönem inşallah bir olacağız, beraber olacağız, esnaf ve sanatkarımızın hizmetkarı olacağız.” diye konuştu.
Çetindoğan, programa katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.