Olay, Orta Mahalle 209 Sokak’taki bir apartmanın 2’nci katında meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik yaşayan E.B. ile 2 yıllık eşi Doğukan Bağ, akraba ziyaretinde tartıştı. Doğukan Bağ, iddiaya göre babasının evinde eline bıçak alıp “Eve gidince gününü göreceksin” diyerek eşini tehdit etti. Akraba ziyaretinden dönen çift, evde bir kez daha tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Doğukan Bağ, eşine bıçak çekerken kocasının elinden bıçağı alan E.B., bıçağı kocasının kalbine sapladı. Gürültüleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Doğukan Bağ, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Doğukan Bağ, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

TEHDİT ETTİ İDDİASI

Cinayetle ilgili gözaltına alınan E.B., polise verdiği ilk ifadesinde eşinin kendisine bıçakla saldırdığını söyledi. Kocası hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını belirten E.B’nin, “Barışmak için ailemizin yanına gitmiştik. Orada bana ‘Eve gidince gününü göreceksin’ dedi. Eve gelince de bıçak çekip saldırdı. Ben de bıçağı elinden alıp olayı gerçekleştirdim” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLK CİNAYETİ DEĞİLMİŞ

Kocasını öldüren E.B’nin daha önce de cinayet işlediği ortaya çıktı. E B. Nisan 2017’de çalıştığı Kurtuluş Mahallesi’ndeki barın işletmecisi olan sevgilisi Tolga Arslan’ı (27) kıskançlık yüzünden tartıştıktan sonra sırt ve kolundan bıçaklayarak öldürmüştü. Yargılandığı davada 15 yıl hapis cezası alan E.B’nin 3 yıl cezaevinde kaldıktan sonra pandemi nedeniyle 2 yıl önce tahliye edildiği, bu süreçte tanıştığı Doğukan Bağ ile evlendiği bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: İHA