Sultanlar Ligi ekiplerinden Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında hız kesmiyor. İç transferde Emine Arıcı, Anna Nikoletti, Aslıhan Kılıç, Merve Nur Öztürk, Berra Eren ile yola devam eden Mavi Beyazlılar, Güldeniz Önal, Duygu Düzceler ve Ezgi Bektaş ile yollarını ayırdı.

ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPILDI


Aydın BŞB, kadrosunu Sasa Planinsec, Çağla Salih, Özge Nur Çetiner, Selin Adalı ve İdil Naz Kanbur’la güçlendirirken dış transferde önemli bir hamle daha gerçekleştirdi. Bolu Belediyespor’da sezonu tamamlayan libero oyuncusu Özlem Güven, yeni sezonda Aydın ekibinin formasını terletecek. 25 yaşındaki oyuncu daha önce Elazığ DSİ, Elazığ İl Özel İdare, Mardin Büyükşehir Başakspor ve Çukurova Belediyespor takımlarında forma giydi.

TRANSFERLER SÜRECEK


Aydın BŞB Voleybol Şube Sorumlusu Volkan Zeytin, transferle kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek, “Yeni sezon kadro planlamaları çerçevesinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son olarak Bolu Belediyespor forması giyen libero Özlem Güven ile sözleşme imzaladık. Sporcumuzun mavi beyaz formamız altında sağlıklı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz. Transferlerimiz devam edecek” dedi.