Ramazan Bayramı ile birlikte ilk olarak belediye personeli ile bayramlaşan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Bundan sonrada el birliğiyle ilçemize hak ettiği hizmeti sunacağımızdan şüphem yok. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz ve göstereceğiz. Buharkent Belediyesi ailesinin üyeleri olan değerli çalışma arkadaşlarımın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi.

‘BAŞKAN EROL’DAN TRAFİK KURALLARINA UYALIM VURGUSU’

Başkan Erol, "Bayramda Buharkent’te olmayacak, tatil bölgelerine veya memleketlerine gidecek bütün mesai arkadaşlarımın, halkımın trafik kurallarına uymalarını ve sağ salim aramıza dönmelerini temenni ediyorum.” sözleriyle de hem belediye çalışanlarını hem de Buharkent’lileri trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyardı.

‘PANDEMİ KOŞULLARINA RAĞMEN CİDDİ HİZMET VERDİK’

Merasim sırasında yaptığı konuşmada son dönemlerdeki projeleri ve yapılan hizmetler konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Erol, "Biz göreve geldiğimiz günden beri Buharkent Belediyesinin birçok yeni projeye ev sahibi olacağını hizmetkâr modeline geçeceğini, vatandaşa gülen yüz, uzanan el ve onlara sarılacak şefkatli kollar olacağını söyledik. Bu bilinçle ilçemizde pandemi koşullarının zorluğuna rağmen çok ciddi bir hizmet verdik. Kaymakamlığımızla, resmi kurumlarla 7/24 mesai olmadan bu ilçeye, bu ilçede yaşayanlara hizmet ettik. Önümüzdeki süreçte de Buharkent Belediyesinin kurumsal kimliğine yakışan bir şekilde hizmet etmeye, ilkleri yapmaya, ilkleri başarmaya ve Buharkent’te öncü, örnek, üretken belediyecilik anlayışını sergilemeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm islam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; bu bayramın birliğe, beraberliğe ve memleketimizin ihtiyacı olan kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu. Bayramlaşma merasimi, Başkan Erol’un konuşması sonrası yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.