AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Nazilli Öğretmenler Evi’nde bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşmaya AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve yönetimi, Kadın Kolları İlçe Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Recep Kutlu, NDH Başhekimi Engin Tetik, partililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘BUGÜNLERİMİZE ÇOK ŞÜKÜR’

Bayramlaşma programına katılan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim yaptığı konuşmada, "Tüm ülkede olduğu gibi bize de birlik beraberlik yardımlaşma ve dayanışma duygularını yoğun bir şekilde yaşadığımız rahmet bereket ayı olan Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar birlikteliğimizi güçlendirdiğimiz, kardeşlik bağlarını kuvvetlendirdiğimiz mübarek günlerdir. Geçtiğimiz 2 yıl Ramazan Bayramı’nı buruk geçirdik. Bu sene çok şükür ki tamamen normalleşmenin adımlarını yaşıyoruz. Hayatımıza birlik, berberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve adaletin egemen olduğu sürece yaşanan her gün daha anlamlı olacaktır. Yeter ki kendimize özgü değerlere sahip çıkalım. Birbirimize ve ülkemize olan sorumlularımızı hatırlayarak bayramlarımız yaşayalım. Bu duygu ve düşüncelerimle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

‘HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN’

Ramazan Bayramı’nı tekrar bir arda yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade den AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, "Partimizin bayramlaşma törenine hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Dile kolay 2 yılı aşkın süredir dünya genelindeki pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik. Bugünlere gösteren Allaha şükürler olsun. Bayramlar biliyorsunuz birliğin, beraberliğin, dostluğun, kardeşliğin yoğun olarak yaşandığı müstesna günlerden. İki dönemdir bunu yapamıyorduk. Siz değerli teşkilat üyelerim ve partililer birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Malumunuz Ramazan ayı birlik berberlik zamanıdır. Biz AK Parti Teşkilatları olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Nazilli İlçe teşkilatı olarak her kademesiyle Ramazan boyunca elimizden geldiğince vatandaşlarımızla olmaya çalıştık. Ben bu vesileyle Kadın Kolları Başkanım Serpil Ateş Akkaya’ya, Gençlik Kolları başkanım Recep Kutlu’ya, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, mahalle başkanlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. İnsanoğluyuz hepimiz nefis sahibiyiz herkes evinde oturmak ister ailesi ile iftarını, sahurunu yapmak ister ama Allah razı olsun dava arkadaşlarımız tüm Türkiye’de toplum içerisinde olmaya çalıştılar. Bu süreçte ulaşmadığımız yerler olduysa haklarını helal etsinler. İnşallah Ramazan’dan sonrada yine sahalarda olacağız. Böyle huzurlu bayramları yaşıyorsak öncelikle bu ülkenin geleceği uğruna hayatlarını vermiş olan şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.