Efeler ilçesindeki öğretmenevinde düzenlenen programda, AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, MKYK Üyesi Seda Sarıbaşbelediye başkanları, partinin eski milletvekilleri, ilçe başkanları ve partili vatandaşlar bir araya geldi. AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, pandemi sürecinin ardından Ramazan Bayramı’nda partililerle kucaklaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

KAZANIMLARIMIZI 2023’TE TACLANDIRACAĞIZ

Cumhuriyet tarihinin yüz yıllık döneminin 5’te 1’inde AK Parti’nin iktidar olduğunu belirten milletvekili Mustafa Savaş, “20 yıllık iktidarımızda birçok alanda çok önemli işlere imza attık. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda devrim yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu icraatları saymakla bitiremeyiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına da onurla, gururla, özgüvenle girmeye hazırlanan bir Türkiye var. Bunun için 2023 seçimleri oldukça önemli. Bunun için çok çalışacağız, 20 yılda yaptığımız hizmetlerin kazanımlarını muhafaza edip önümüzdeki dönemde yapacağımız hizmetleri de 2023 seçimlerinde taçlandıracağız."

MİLLETVEKİLLERİNDEN SEÇİM ÇAĞRISI

Milletvekili Metin Yavuz ise, 2023 hedefleri doğrultusunda parti olarak yapacak çok işlerinin olduğunu söyledi. Bayramlaşmanın barışmaya vesile olduğunu vurgulayan Milletvekili Posacı, küskünlerin barışması çağrısında bulundu. Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ise partililerden 2023 seçimlerine iyi hazırlanmalarını istedi. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ise önümüzdeki seçimlerde Aydın ve Türkiye'de yeniden bir tarih yazmak için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getirdi.